Hvordan man laver en dobbelt rude vindue
termoruder er langt mere effektive end enkelt rude vinduer. I nogle tilfælde kan opgradere til termoruder spare så meget som 25 procent på opvarmning og afkøling omkostninger. Men omkostningerne af de opgraderinger er undertiden uoverkommelige. Hvis du ønsker at opgradere dine vinduer , men kan ikke retfærdiggøre omkostningerne , overveje at gøre dine egne termoruder fra en eksisterende enkelt rude window.Things du har brug hoteltilbud Eksisterende enkelt rude vindue
spartel hoteltilbud glasrens
ren, blød klud
Utility kniv
Målebånd
4.5mm plast kantning hoteltilbud beskyttelseshandsker af gummi
Cartridge pistol
Butyl mastiks lim patron Gammelt rag
rude 3mm glas ( samme størrelse som glasset i enkelt rude vindue)
vindueslistedelen point
vinduesglas patron myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

forsigtigt placere vinduet på et fast underlag , indvendig side op . Vælg en overflade , der ikke er let beskadiget eller ikke dyrebar for dig i tilfælde af glas pauser. Brug spartel til at skrabe ruder fra det indre af ruden . Undgå at beskadige selve glasset . Rengør glaspladen med glasrens og tør efter med en ren klud. Lad vinduet til luft tørre , før du fortsætter , cirka 15 minutter .
2

Trim plastliste der holder glasset på plads, så det er selv med glasrude. Når færdig, bør plastliste flugter med glasset. Brug spartel til at skrabe nogen kant fast på vinduesrammen eller glas.
3

måle forsigtigt toppen og bunden af ​​det indre af vinduet. Skær to stykker plastic kant , et til toppen af ​​vinduet , den anden til bunden.
4

sat på gummihandsker. Påfør limen direkte på ruden . Du skal have en strimmel af klæbemiddel på toppen af ​​glas, den anden på bunden. Klæbemidlet bør omfatte alle kantning i top og bund, og en lille mængde af glasset. Må ikke bekymre dig at få for meget på vinduet. Du vil tørre væk overskydende i et øjeblik .
5.

Med U - kanal på kant vender mod midten af ​​ruden , skal du trykke de to strimler man skærer i trin 3 på plads langs toppen og bunden af ​​vinduet . Påfør pres for at sikre, at alt obligationer sammen . Bemærk, at nogle af klæbemidlet flyder ud omkring kanter. Tør væk med din klud.
6

Skær to strimler af kantning , en til hver side af ruden . Skaf disse på plads med klæbemiddel, med U- kanal vender mod midten af ​​ruden . Tryk på plads og tørre væk overskydende lim med klud. Lad limen tørre i overensstemmelse med producentens anvisninger. Må ikke fortsætte, indtil limen er helt tør.
7.

Find hullerne mellem kantning i hjørnerne af ruden . Limen i disse steder til at forsegle kant, selvom synes afstanden meget lille. Dette er vigtigt for stabiliteten af det færdige vindue. Du behøver ikke meget lim til dette , så tørre overskydende med en klud .
8

Træk kantning væk fra vinduesrammen lidt , og anvende nok lim til at fastgøre kantning til vinduesrammen. Tryk på kantning tilbage på plads og tørre overskydende lim . Lad limen tørre i overensstemmelse med producentens anvisninger.
9.

Brug glasrens til at rengøre den nye glasrude. Tørres af med kluden og lad lufttørre , cirka 15 minutter . Kør en limstrengen omkring kantning du tidligere har installeret , og tryk på den nye rude af glas på plads. Påfør tryk for at sikre alt obligationer , men vær omhyggelig med ikke at bryde glasset.
10

Installer glarmester pointer omkring kanten af glasset i overensstemmelse med producentens anvisninger. Må ikke springe dette trin . Lad limen tørre og hærde i henhold til producentens anvisninger. Som en generel regel , sætte vinduet til side og lad det tørre i 24 til 36 timer , selv om dette kan variere afhængigt af den nøjagtige lim anvendes.
11

Påfør en meget lille mængde af vinduesglas til ny glasrude. Brug en ren klud til at sprede dette omkring glasset. Påfør ikke for meget ruder og tørre overskydende ruder med en klud . Tillad denne ruder til at tørre og hærde i henhold til producentens anvisninger , i et rum med lav fugtighed . Når glasuren er hærdet , kan vinduesrammen males , hvis du kan lide , eller installeret med det samme.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com