Dekorative måder til mursten i et vindue
Når du har brug for mere privatliv eller blot ønsker mere lys blokeret ud fra dit hjem, kan du vælge at dække et vindue med mursten. Muret i vinduer har en tendens til at se gammeldags eller hvis nogen forladt bygningen. Dekorative mursten obligationer giver rummet et mere tiltalende udseende. Vælg en mursten obligation, der matcher designet på dit hjem. Sildebensmønster

Hver mursten består af en båre side og en header side. Den header side er den korteste side , at du typisk ikke kan se , fordi mursten ender røv op mod hinanden. Båren side er større og længere side. Sildebensmønster gør brug af båren side i en dekorativ måde. Hver mursten sidder i en vinkel med to klodser danner et "V" form. Installationsprogrammet lægger to mursten i en "V" form ved siden af ​​hinanden , tilføjer mørtel til toppen og tilføjer flere mursten, genskabe "V" form. Det færdige design ligner sildeben smykker mønster .
Kurveflet Design

kurveflet mønster eller design bruger også båren side af mursten for et mere dekorativt design . Installationsprogrammet fastlægger et lag af mørtel og stakke to mursten side -by-side vandret. Installationsprogrammet tilføjer mere mørtel til siderne og toppen . På den side, han lægger to mursten lodret og placerer lodrette mursten over de vandrette dem . Designet har et skakternet mønster , vekslende mellem vandrette og lodrette mursten.
Trinbrættet

trinbrættet har et dekorativt design, fordi den skifter den måde mursten normalt sidder . Stedet for at anbringe mursten vandret på tværs af vinduet installatøren arrangerer mursten i en lodret måde. Installationsprogrammet steder mørtel på vinduet og sidder den korte ende af mursten fladt mod vinduet med båren vendende øjet. Den næste serie af mursten bruger en mindre stykke forneden , der holder murstenene at sidde flugter mod hinanden.
Andre designs

Running bond mursten bruger båren side arrangeret omkring vinduet og stablet oven på hinanden mursten. Hvis du ønsker et mere dekorativt udseende , og vælg derefter fælles bånd . Fælles bånd bruger fem rækker af mursten placeret på båren side og en sjette række ved hjælp af header side. Afhængigt af det færdige udseende, du ønsker , kan du vælge vekslende rækker af header og båre mursten eller bruge en række af header obligation efterfulgt af en række af båre .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com