Hvordan du udskifter en aluminium Picture Window
Aluminium panoramavinduer giver rigelig lys og lave et rum ser større . De giver også en illusion af at bringe udendørs inde i et hjem , der skaber en forbindelse mellem hjemmets indretning og udenfor natur. Disse vinduer er generelt installeret i en væg , forseglet med caulk og så færdig med udvendig inddækning og indvendig støbning. Hvis du vil erstatte en aluminium panoramavindue , skal du nogle almindelige håndværktøj og en hjælpende hånd fra et familiemedlem eller en ven. Ting du skal
skrue pistol
brækjern
Claw hammer
Utility kniv
Træ shims
Rustfrie skruer
silikone caulk
Caulk pistol hoteltilbud Efterbehandling negle myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
Fjernelse af gamle Aluminum Picture Window
1

Tag blinker på ydersiden med en skrue pistol og snage bar , så gå inde i hjemmet og fjerne enhver støbning med brækjern og klo hammer . Indstil blinket og støbning afsat til at geninstallere omkring det nye vindue .
2

Klip langs de udvendige kanter af vinduet på den udvendige side med en hobbykniv , hvilket frigør glasrude armaturet fra caulk .

3

Løsn skruer omkring ydersiden af vinduet , hvis det er relevant , ved hjælp af skrue pistol. Gå tilbage inde , åbne vinduet og løsne skruer i rammen.
4

Indsæt brækjern mellem aluminium vinduesrammen og væggen , så lirke det så løs som muligt. Skub vinduet gennem åbningen til ydersiden en gang gratis .
Installation af nye aluminiums Picture Window
5

Indstil nyt aluminium panoramavindue i åbningen i væggen, og fastgør rammen til væggen med en skrue pistol og skruer i rustfrit stål . Placer træ shims mellem vinduesrammen og ru åbning at udfylde eventuelle huller , hvis det er nødvendigt .
6

Spred en perle af caulk omkring både inden for og uden kanter af vinduet for at forsegle det fast med silikone caulk og en caulk pistol.
7.

Sæt den blinkende på ydersiden bruge flere skruer i rustfrit stål og en skrue pistol, og derefter erstatte den støbning på indersiden ved hjælp efterbehandling søm og en hammer til at afslutte vinduet udskiftning .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com