Hvordan man opbygger en Interior Vindueskarmen i træ
Den indvendige vindueskarm er korrekt kaldes afføringen. Den udvendige karmen hælder nedad og væk fra vinduet, medens det indre karmen er flad og plan. De udvendige og indvendige vindueskarme er tilsluttet, når der fremstilles som en del af vinduesrammen. Når rammen lukker , det tætner mod interiør og udendørsbrug karmene . Ikke alle moderne vinduer kræver en indvendig karm , men tilføje en formidler en traditionel stil til trim work.Things du har brug
Målebånd
Geringssav
1 -by- 4 tømmer
Square
Jigsaw Salg Level
Cedar shims
dykker
Hammer
Nail sat
Træ kit myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Measure vinduet for den indvendige vindueskarm. Karmen er 1 tomme bredere på hver side end vindueskarmen - støbning , der omgiver vinduet - eller 2 inches bredere på hver side, hvis der ikke er nogen kappe
2

Overfør karmen bredde. til 1- af -4 bord og skæres bestyrelsen til længden på geringssav . Hold brættet vandret mod den nedre del af vinduet åbning og markere kanterne af åbningen på tavlen.
3

Mål afstanden fra rammen rammen til væggen. ( Rammen rammen er den del, der omslutter ruden og bevæger sig op og ned. ) Tag måling ved bunden af ​​vinduet åbning og på hver side af vinduet. Karmen vil passe imod rammen rammen.
4

Juster torvet med det mærke , du har foretaget på brættet. Tegn en linje på tværs af brættet langs pladsen. Mål langs linjen den samme afstand som fra rammen til væggen, og gøre et mærke . Placer pladsen for enden af brættet og tilpasse den til det nye mærke . Tegn en linje fra enden af brættet til mærket. Gentag på den anden ende af brættet.
5

Klip langs linier med stiksaven at fjerne et rektangulært i hver ende af brættet. Snittet bestyrelse skal nu passe ind i vinduet åbning mod karmen og de omkringliggende mure.
6

Placer niveau på karmen parallel til vinduet. Indsæt shims under karmen for at justere højden i begge ender , indtil karmen er plan. Nail shim til vægskeletsystem under vinduesåbning med dykker indtil sømhovederne er 1/16 tomme over karmen . Placer to søm i hver ende og hver 16 inches mellem enderne.
7.

Placer spidsen af ​​neglen sæt mod sømhovederne og trykke sømmet sæt med hammeren for at indstille hovederne under overfladen . Fyld sømhuller med træ kit .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com