Sådan installeres en Window Step-by- Step
Opdatering af dine vinduer er en af ​​de bedste måder at forbedre energieffektiviteten i dit hjem. Ud over at hjælpe med energieffektivitet, kan nye vinduer forbedre dit hjem bremse appel . Mange nye vinduer også design funktioner , der gør dem nemme at rengøre. Installation af et nyt vindue i hjemmet kan være en vanskelig udsigt til gør- det-selv , men fremkomsten af ​​prehung vinduer gør arbejdet lidt lettere. Måske er det vigtigste skridt for at installere nye vinduer er ordentligt vandtæt åbning , som hjælper forhindrer rådne. Rådnet vindue kabinet er den hurtigste måde at ødelægge din nye window.Things du har brug
Målebånd
Vandtæt barrierer
Utility kniv
Staples
Hæftepistol
Blinkende tape
½ afstandsstykker hoteltilbud Shims (valgfrit )
1 ½ tommer tagdækning negle
Hammer
Sømpistol
vindue caulk
Caulk pistol
Polyurethan skum isolering
Show flere Instruktioner
1

måle roughed -in åbning til det nye vindue . Denne måling er nødvendig for at sikre, at du har den rette størrelse vindue til åbningen . Måle diagonalen af åbningen fra nederste venstre hjørne til øverste højre hjørne. Mål diagonalen fra nederste højre hjørne til det øverste højre hjørne. Målingerne skal være lig hinanden, hvis vinduet åbningen er firkantet .
2

Cut strimler af 8 tommer bred vandtæt barriere. Klip fire stykker en for hver side af vinduesåbninger . Hver brik skal måle omkring 18 inches bredere end vinduet åbning. Putte den vandtæt membran under kanten af hjemmets sidespor. Wrap membranen gennem vinduesåbningen og fastgør til indersiden af ​​vinduesrammen med hæfteklammer . Gentag med de resterende sider .
3

Sæt to halv-tomme afstandsstykker ind i de nederste hjørner af vinduesrammen , anbefaler Don Vandervort . Brug din plan for at sikre , at bunden af ​​vinduet montering er plan. Hvis det stykke er ikke niveau , tilføje shims på den lave side af rammen , indtil det bliver niveau .
4

Fold ud sømning lamellerne på vinduet enhed . Skub forsigtigt den nederste kant af vinduet i åbningen . Læn vinduet fremad, indtil den øverste kant er også installeret . Kontroller , at vinduet er i vater. Fastgør vinduet på plads ved at hamre 1 ½ tommer tagdækning negle halvvejs gennem sømning finner på alle fire hjørner af vinduet.
5.

Kontroller , at vinduet er niveauet udefra. Hammer i sømmene , der anvendes i det foregående trin. Brug din sømpistol at affyre søm i hvert hjørne , og derefter omkring omkredsen af vinduet støbning. Påfør et lag caulk omkring vinduet til yderligere tætning og vandtæt området.
6

Kontroller , at vinduet er niveauet indefra. Anvend mellemlæg hvis det er nødvendigt at nivellere vinduet. Læg et tyndt lag af polyurethanskum isolering ind i revner omkring vinduet . Tilføj trim omkring vinduet til yderligere at forsegle hullet. Mest trim kan anvendes ved sømning eller limning det på plads.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com