Gør-det -selv Egress vindue
En afstigning vindue fungerer som en dør til at give en kælder en ekstra udflyvningspunktet . Da mange byer kræver nu , at der er to punkter i exit for at kalde en kælder "færdigt " mange husejere omfatter en afstigning vindue i deres kælder efterbehandling projekter. Selvom afstigning vindue installation ikke betragtes som en nem projekt , er det et projekt, de fleste boligejere kan udrette , især med hjælp af nogle venner. Planlæg at tilbringe en hel weekend med dette projekt. Ting du har brug
Skovl
Målebånd
Højtryksrenser
Chalk
Partner oplevede
14-tommer diamantklinge
1/4-inch murværk bit
Hammer bore
5- pund forhammer
1/2-inch mejsel
Hammer
Trykimprægneret 1 -by- 10-tommer boards
montagelim
2 -tommer søm hoteltilbud 2 ½ -tommer murværk negle
Power -loaded kørsel værktøj Salg Level
galvaniserede søm
ekspanderende skum myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Grav et stort hul foran væggen, hvor du vil installere afstigning vindue. Lav hul forlænge 3 meter fra væggen mindst 5 meter bred og mellem 5 og 6 meter dyb. Prøv at holde hullets bund og sider så lige som muligt .
2

Spray fundamentet væggen med vand fra en højtryksrenser til at fjerne så meget snavs som muligt. Marker den udgang vinduets krævede ru åbningsdimensioner på væggen med et stykke kridt . Brug bundremmen ( vandret board kører over fundamentet væggen) som den ru åbning overkant .
3

Klip langs kridt linjer med en partner sav og 14-tommer diamantklinge . Gør denne indledende snit ca 1/4 tomme dyb. Følg streger så tæt som muligt . Lav en anden pass over streger , denne gang skære 1 tomme dybt i cement blok vægge og 3 inches dyb i solide cement vægge .
4

Bor gennem åbningen to nederste hjørner med en 1/4 tommer murværk bit og en borehammer . Gå ind og markere den ru åbning dimensioner med et stykke kridt , ved hjælp af pilot huller som en vejledning. Klip langs disse kridt linjer ved hjælp af 14-tommer diamantklinge på samme måde, du klipper langs de ydre streger .
5

Brug en 5- pund forhammer til at banke på væggen af den ru åbning kontur. Muren skulle bryde væk rent langs skærelinjerne . Mejsel væk eventuelle ru pletter med en 1/2-inch mejsel og en hammer .
6

Byg en firkant ud af trykimprægneret 1 -by- 10-tommer boards , der vil passe stramt i åbningen . Påfør en stribe montagelim omkring pladsens ydre overflader og installere det i åbningen. Skub pladsen ind i åbningen, indtil den yderste kant flugter med væggens yderside .
7.

Nail pladsen til bundremmen med 2 -tommer søm. Hammer 2 ½ -tommer murværk søm gennem pladsen og ind i væggen med en power -loaded kørsel værktøj .
8

tilbage udenfor . Fold egress vinduets sømning fin ud, så når du indsætter vinduet i den ru åbning finnen vil presse mod pladsens kanter. Påfør en stribe montagelim omkring pladsens kanter, hvor finnen vilje pressen.
9.

Sæt vindue ind i åbningen. Har en ven på indersiden holde et niveau mod vinduet og justere det, så det er centreret , og lod i åbningen. Har ven holde vinduet på plads, mens du hamrer galvaniserede søm gennem sømning fin og ind på pladsen .
10

Spray ekspanderende skum ind i eventuelle huller omkring afstigning vinduets omkreds indefra. Installer trim på indersiden og ydersiden for at afslutte vinduet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com