Hvordan man opbygger en Interior vindueskarm
modsætning udvendige vindueskarme , er indvendige karme placeret inde i hjemmet og tjene både et dekorativt og funktionelt element . Indendørs sill skråninger er vandret lige, mens udendørs karmene skråning lidt for at lette dræning af vand og snavs. Desuden indvendige vindueskarme omfatter en skammel og et forklæde , som røv mod bunden skinnen af vinduesrammer . Ligesom deres udvendige kolleger , indvendige vindueskarme kræver lignende værktøjer og materialer til korrekt installation og funktionalitet. Ting du skal
Power geringssav
Jigsaw /mejsel
Boremaskine
4D efterbehandling negle
Hammer
Vandtæt marine -grade lim
Træ kit
Sandpapir

Vis Flere Instruktioner
1

måle længden , bredde og dybde af den blok af træ, du vil bruge til dit interiør vindueskarm. På hver side af vinduesrammen , mark hvor væggen møder kabinettet udvendige kant.
2

Brug et målebånd til at bestemme afstanden mellem de to markeringer , du lavede på trin 1 . Tilføj 2 inches til denne måling og skæres karmen passer til denne længde. Tildele ekstra længde til taburetten , hvis kanterne af afsats vil blive rundet ud eller skæres i en vinkel.

3

Cut hak i begge tilbage ender af interiøret karmen ved hjælp af en mejsel , en puslespil eller sandpapir . Disse riller vil sikre karmen passer sikkert mod væggen , indersiden karmen og karmen trim.
4

Forbor huller omkring 16 inches fra hinanden langs fronten og bageste kant af brættet. Klem en linje af lim langs vinduesrammen , og skub den nye karmen på plads.
5

Bor 4d efterbehandling søm ind i ansigtet af karmen , sætter det til den indvendige karmen trim med sømpistolen . Fast hammer i alle sømhovederne og dæk med træ kit . Lad kit til tørre på karmen natten over.
6

Sand karmen grundigt, indtil overfladen er glat og jævn . Tør væk støv og spåner , før du anvender et lag træ primer og maling eller bejdse og lak .
7.

Tilføj dekorative støbning under vindueskarmen . Brug et skrot stykke forklæde at spore sin profil med en blyant på ansigtet af blokken. Brug en stiksav til at skære langs markeringerne. Påfør lim langs den øverste kant af forpladsen og tryk på kanten mod bunden af ​​afføringen. Kør 4d efterbehandling søm langs den nederste kant af forpladsen og gennem den øverste del af karmen i forklædet at sikre det.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com