Forskelle mellem enkelt og dobbelt hang vinduer og Picture Windows
Windows lade i lyset og samtidig holde de elementer , men brugen af vinduer i arkitekturen går ud over det praktiske. Vinduer i forskellige størrelser, former og stilarter tilføje visuelle interesse for foran et hus og ændre hvordan lyset kommer ind i hjemmet. De mest almindelige typer af vinduer er single -hang og dobbelt -hang , ifølge " energirigtigt byggeri " med " Fin Boligbyggeri ". Disse vinduer er forskellige fra panoramavinduer , og at kende disse forskelle vil hjælpe dig med at træffe et mere kvalificeret valg , når du vælger vinduer til dit hjem. Panoramavinduer

Faste vinduer , der ikke kan åbnes, er kendt som panoramavinduer . Disse gør en udendørs visning ligne et billede, der hænger på væggen. Et billede vindue kan klippes til at passe enhver størrelse eller form af åbning til at skabe en arkitektonisk accent eller til at bringe lys og en malerisk udsigt indeni.
Single- Hung Windows

Single -hang vinduer har en bevægelig del , der kaldes en vinge . Disse vinduer består typisk af en fast øvre del og en nedre vinge , som glider op og ned for at åbne vinduet. Disse vinduer kun skabe en åbning halvdelen af ​​højden af vinduet , men de stadig give mere luftgennemstrømning end en fast panoramavindue .
Dobbelt Hung Windows

Dobbelt -hang vinduer består af to halvdele , der glider til at åbne . I lodret installerede windows de øverste og nederste vinger både glide op og ned for at åbne vinduet. For vandret installerede vinduer eller store skydedøre glas terrassedøre , kan de to halvdele af vinduet glide frem og tilbage langs sporet af vinduet for flere åbne muligheder.
Energy Efficiency

af alle tre typer af vinduer , panoramavinduer er de mest energi -effektive, især hvis de er designet med en enkelt rude , ifølge " energirigtigt byggeri " med " Fin Boligbyggeri ". Talrige ruder på et vindue , kaldet lites , øger chancerne for, at luften kan sive ud af vinduet. Dobbelt -hang vinduer med to bevægelige vinger er mest udsatte for varme udsivning fra et hus, da denne type vindue har mange sømme. Single -hang vinduer er lidt mere energieffektive. For at sikre effektiviteten af ​​multiple- rude vinduer , vælger dobbelt - sprossede vinduer. Disse bruge to stykker glas for hver rude for at skabe en barriere mod varmetab fra dit hjem.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com