Sådan installeres en Milgard Montecito glidende vindue med Finner
Installationen af ​​Milgard Montecito glidende vinyl vinduer med flush finner følger retningslinjerne i den amerikanske Architectural Manufacturers Association . Hvis du installerer dit vindue i nybyggeri , er du nødt til at flashe ny ramme , før du sætter vinduet på plads. Hvis du udskifter et vindue med en Milgard Montecito vindue , skal du fjerne alt indenfor det eksisterende vinduesramme , før du begynder . Ting du skal
Milgard Monticito glidende vindue med finner
Milgard Monticito fastgørelse hardware
Selvklæbende vindue blinkende
vindue fugemasse
Målebånd Salg Level
tømrer Torv
Utility kniv
Skruetrækker
Vis Flere Instruktioner
Installation i en ny ramme
1

Anvend selvklæbende blinke til vindueskarmen . Skær den om nødvendigt med en hobbykniv . Inddækningen bør udvide 9 inches ud over lodret karmen blinker på begge sider af vinduet. Den øverste del af inddækningen skal flugte med vinduesrammen. Lad bunden af ​​blinkende og blinkende på begge sider af karmen tætnet , så du kan guffe underlag nedenunder.
2

Påfør vindue fugemasse til det indre af vinduet flange på alle sider.

3

Placer vinduet ind i rammen og kontrollere, at det er firkantet og lod. Shim den om nødvendigt. Brug en skruetrækker til at fastgøre vinduet til rammen med Milgard Monticito skruer , der kommer med din model af vinduet. Vinduet har udstansede huller.
4

Påfør en ubrudt stribe af fugemasse i toppen og sidekanterne af vinduet. Må ikke anvendes tætningsmiddel over vinduet over fugemassen på karmen . Fortsæt jamb tætningsmiddel 8 1/2 inches over overskriften.
5.

Placer karmen blinker på fugemasse. Jamb blink skal stoppe en halv-tomme kort til overskriften og karmen . Må ikke klæbe de nederste 9 inches af blinkende , så du kan glide underlag nedenunder.
6

Anbring den øvre blinkende på fugemasse. Udvid den 1 tomme over karmen blinker på begge sider.
Installation som en erstatning vindue
7

Mål vinduesåbning at sikre, at dit vindue vil passe ind i rummet . Din nye Milgard Montecito vinduet skulle være 1/4-inch kortere og bredere .
8

Mål vinduet plads fra hjørne til hjørne for at sikre, at åbningen er firkantet. Målingerne skal være identiske . Flush fin af det nye vindue skal passe uden for vinduesrammen.
9.

Fjern alt undtagen den ydre ramme af den eksisterende vindue. Monter det nye vindue ind i åbningen for at sikre, at karmen giver det god støtte . Brug din plan for at sikre , at det er firkantet og lod. Sørg for, at vinduet glider korrekt og låse. Fjern vinduet.
10

Påfør en kontinuerlig 3/8-inch perle af vinduet fugemasse på overskriften , jambs og vindueskarm , hvor det nye vindue vil passe. Efterlad en 1 -tommer åbning på nogen græde huller.
11

Placer det nye vindue i rammen på toppen af perlen af fugemasse . Kontroller, at vinduet er stadig niveau og lod. Brug en skruetrækker til at fastgøre vinduet til rammen med Milgard Monticito skruer , der kommer med din model af vinduet. Vinduet har udstansede huller.
12

anvende en anden perle af fugemasse omkring ydersiden af ​​vinduets flush fin på alle fire sider . Tildæk ikke græde huller.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com