# >> Hus Have >  >> Building & Remodeling >> vægge >>
Typer formularer til at hælde betonvægge
Betonforme er strukturer til at holde hældes beton på plads, mens det stadig er flydende . For bygge boliger , de mest almindelige typer af formularer for at hælde beton vægge er træ slab former, metalrammer og isolerende konkrete former . Wood Slab Forms

Builders gøre træ formularer på byggepladsen ved hjælp af tømmer og krydsfiner eller spånplade , der er modstandsdygtigt over for fugt . Træ til former skal være lige, stærke og kun delvist krydret ifølge Construction Knowledge . Hvis træet er ovntørret kan det svulme ved kontakt med vand , udvikle buler og bliver forvrænget. Hjemmesiden Byggeri Viden anbefaler nåletræ , såsom gran , fyr og gran , fordi de er økonomisk, let og nem at arbejde med. Træ former er nemme at lave og let at tilpasse til enhver form, men at gøre dem tager en masse tid til store bygninger . Når betonen er indstillet, er de formularer fjernet, og kan genbruges mindst et par gange .

Metalrammer

Metal moduler, som regel lavet af stål eller aluminium , er præfabrikerede og hurtigt kan samles ved hjælp af klip, stifter eller skruer , hvilket sparer tid på byggepladsen . Metalrammer er også fjernet efter de konkrete sæt og kan bruges mange flere gange end træ former , før det skal udskiftes.
Isolerende betonforme

Isolering konkrete former består af tunge , men alligevel let , skum blokke, interlock bruge armeringsjern til at danne en struktur med to sider af skum og et hult center for støbt beton . Skemaerne forblive på plads , så væggene har isoleringen indbygget i dem og har en høj termisk modstand , som regel med R- værdier over R-17 , ifølge US Department of Energy. ( R- værdierne er et mål for et materiales isolerende evne. ) Væggene er også stærke og kan tåle kraftig vind og ekstreme temperaturer.

Overvejelser

anden , relativt ny , type formular til at hælde betonvægge er genanvendelig plast forskalling . Disse systemer er indbyrdes forbundne og modulopbygget , og de er let, nem at samle, stærk og kan genbruges. Plastic former koster mindre end metal og er stærkere end træ. Plast kan også bruges mange flere gange end træ, spare på naturressourcerne, og virker specielt godt for masse boligprojekter , især når omkostningerne er en faktor.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com