# >> Hus Have >  >> Building & Remodeling >> vægge >>
Hvordan man opbygger en Secret Opbevaringsrum i dit hus Wall
pengeskabe Skjulte væg og hemmelige rum skjult ved at hænge kunst eller forhæng sikre værdifulde genstande uden at skulle leje en værdiboks. I moderne boliger med Sheetrock vægge , opbygning af en hemmelig væg rum er et simpelt projekt , der kan være afsluttet i to timer. Fordi rummet er bygget uden at forstyrre indramning studs , skal kun Sheetrock fjernes. Den tynde krydsfiner dør er hængslet til tappen med en flad klaver hængsel. Ingen hardware strækker sig forbi væggen , hvilket gør rummet let at hide.Things du har brug
Stud Finder
Blyant
Bor med at køre lidt
1- tommer diameter hulsav
vaterpas
Stiksav
vaterpas
Utility kniv
Chisel
Hammer
Rundsav
2 -by- 4-tommer tømmer
4 L -formet bøjet 90 grader hjørne beslag , 2 inches på hver side
String
Bor med at køre lidt
Træskruer. 1 til 1-1/2-inches lang
3/8-inch færdig krydsfiner
Piano hængsel, 1 til 2 inches kortere end højden af rummet
Hammer
1/4-inch brads
skrot papir
Stålskiver
Træskrue
Vis mere Instruktioner
1

Find og markere væg pigge på hver side af området, hvor du har til hensigt at bygge det hemmelige rum . Brug et vaterpas og blyant til at markere vandrette linjer på væggen mellem studs , der angiver placeringen af ​​toppen og bunden af rummet . Bor et hul med en 1-tomme hulsav i muren omkring halvvejs mellem knopperne og omkring halvvejs mellem de øvre og nedre vandrette linjer .
2

Begynd at skære ud i hullet i væggen ved hjælp af en stiksav . Klip på tværs af de vandrette linjer , indtil du når knopperne . Fjern så meget Sheetrock som muligt fra hullet. Når du tydeligt kan se knopperne , kan du bruge et vaterpas for at markere deres holdninger med lodrette streger på væggen. Score gennem den ydre papir overflade Sheetrock med en kniv på de lodrette linjer. Anvend en hammer og mejsel til at skære igennem Sheetrock på de lodrette linjer. Fjern resterende sheetrock rundt i kanten for at skabe et rektangulært hul.
3

måle og notere afstanden mellem indramning stutterier i væggen. De øverste og nederste vægge af rummet, vil blive trimmet til denne længde. Fratræk 1/4-inch fra denne dimension til at beregne bredde af rummet dør. Dette vil give 1/8-inch clearance på hver side af døren , så det vil svinge frit .
4

Måle, mark og trim to , 2 -by- 4-tommer planker til bredden af rummet mellem vægstolper . Læg de trimmede planker på en flad overflade med deres 4-tommer overflader vandret . Centrere en L- formet konsol på hver ende af plankerne . De bøjninger i parentes skal være på linie med den af enderne af plankerne med et ben på hver konsol strækker sig opad . Beslagene bruges til at skrue plankerne til indramning pigge til at danne toppen og bunden af ​​den hemmelige rum .
5

Klip et stykke snor omkring 8 meter lang. Binde det omkring den trimmede planke , som du vil bruge til den nederste hylde af rummet . Skulle du tabe planken , som du installerer det, vil du være i stand til at hente det med strengen. Placer planke mellem framing studs så toppen flugter med underkanten af udskæringen på væggen og de ​​lodrette ben af ​​beslagene vender opad . Skru beslagene til de tilsvarende væg pigge , ved hjælp af en boremaskine og kørsel bit.
6

Installer toppen af ​​hemmelige rum ved at placere den øverste planke med beslag mellem indramning stutterier , på linje med den øverste vandret udskæring . De lodrette ben af ​​beslagene vender nedad . Skru beslagene til stutterier .
7.

Mål højden og bredden af ​​rummet . Fratræk 1/4 tomme fra dimensionerne til at beregne størrelsen af døren til rummet . Brug en tømrer Torv for at markere et ark 3/8-inch krydsfiner til størrelsen af ​​døren. Trim døren med en stiksav . Bor en finger hul håndtag gennem døren, omkring 1 cm fra sin åbning side , ved hjælp af en 1 -tommer dør - hulsav . Præcis placering er ikke vigtig.
8

Læg døren på en flad overflade. Åbn klaver hængsel. Juster kanten af ​​et hængsel plade til åbningen kanten af ​​døren . Hængselstappen vil være parallel med åbningen sidekanten . Brug 1/4-inch brads at nagle klaver hængsel til døren med en brad i hvert hul i hængselbeslaget .
9.

Placer døren i åbningen på forsiden af ​​rummet . Fold små papirlapper at lave shims . Skub papir shims mellem kanterne af døren og rammen. De shims vil holde døren på plads, mens du søm klaver hængsel til til rammen. Nail klaver hængsel til den tilsvarende framing medlem med en brad i hvert hul i hængselbeslaget .
10

Åbn døren. Mål og markere en plet 3/8-inch fra forkanten af den omtrentlige vertikale center af sidevæggen af kammeret modsat den hængslede side. Stak et par skiver , så deres samlede højde er ca 1/2 tommer høj. Placer skiver på en træskrue . Placer skruen og skiver på det markerede rumopdeling , så den forreste kant af de stablede skiver er mærket. Skru skiverne til den indre rumopdeling . Skiverne vil tjene som en dørstopper .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com