# >> Hus Have >  >> Building & Remodeling >> gangbroer >>
Hvordan laver Textured Beton Steps
Beton er holdbar og nem at vedligeholde. Det kan dog blive farlig glat på grund af regn , is og sne. Tilføjelse tekstur til dine konkrete skridt vil bidrage til at gøre dem slip- bevis og tilføje værdi til dit hjem. Der er flere forskellige måder at tekstur beton . Den letteste metode er at bruge en kost eller murske at buer , hvirvler og andre mønstre på overfladen. For faux mursten eller sten , bruge konkrete frimærker. For en kløftede påvirke trykke vand - blødgørende salt i våd beton; salt vil opløse når betonen sætter . Gøre nogen form for struktur i beton , der er næsten indstillet ; det bør være blødt nok til at bevare det mønster , men hårdt nok at mønsteret forbliver i den øverste 1 /8 tomme af concrete.Things du har brug
Beton frimærker
Stempel -release pulver
Brush < br > Broom
murske
1/8-to-3/8 tommer vand - saltkrystaller
sten eller grus aggregat
Beton sealer myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Test betonen. Placer din hånd eller et værktøj på den konkrete og tryk ned . Hvis betonen næsten er indstillet, bør du næppe gøre et varemærke . Hvis du synke ned i beton, gør det muligt at hærde mere .
2

Brug stempler til at lave en faux sten eller mursten gangbro . Børst pulveriseret frimærke -release tværs trinene med en blød børste . Tryk på frimærker ind i betonen , overlappende kanter . Vent, indtil betonen er tør, før børstning off stempel -release pulver .
3

Brug en murske eller kost til at gøre buer og hvirvler . Dybden af ​​buer og hvirvler vil afhænge af hvor blødt betonen . Den blødere betonen, jo dybere mærker. Koste generelt gøre grovere mønstre end trowels .
4

Påfør 1/8-to-3/8 tommer afkalker salt over våd beton . Brug en gummirulle at skubbe salt i overfladen af ​​betonen . Lad betonen tørre. Vask trinnene med vand. Vandet opløser salt, som vil efterlade smilehuller eller huller i trinene .
5

Leje fagfolk til at anvende sten eller grus aggregerede finish. Sten samlet sælges i ark. Den samlede skubbes ind i beton, når betonen er våd. Det tager timing, dygtighed og en masse øvelse at gøre dette korrekt.
6

Når betonen er hærdet , anvende en konkret sealer. Afhængigt af den konkrete mix , kan det tage 30 dage til at helbrede .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com