Sådan Lay en kurveflet mursten gangbro
Installation af en mursten gangbro tilføjer et klassisk touch af instant bremse appel , og kurveflet mønster vil komplimentere næsten enhver stil i hjemmet . Leje en mursten lag for at gøre dette for dig kan koste en mindre formue. Men for dem der er villige til at sætte i en anstændig mængde sved egenkapital og et par dages arbejde , opgaven kan afsluttes med lidt forudgående kendskab til mursten laying.Things du har brug
Spray maling
Skovl
Graded basen
Hand tamper
1 -by- 4 tømmer
Dead slag mallet Salg Wooden stakes
sand
Paver mursten
Murværk sand
Push kost hoteltilbud haveslange myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Mark og udgrave Pathway
1

Beslut om den ønskede bredde på din vej. Den ideelle bredde til de fleste fortove er mellem 3 og 4 meter , og for kurveflet mønstre bredden skal være deleligt med 8 inches .
2

Markér kanterne af din vej med spraymaling . Ved mærkning af kanterne , tilsættes 2 inches til den ønskede bredde i den endelige passage. Disse 2 inches vil rumme kant.
3

udgrave snavs. Ved hjælp af en skovl , grave , indtil du bemærker en ændring i jorden , eller 4 inches, alt efter hvad der er dybere . Fastholdelse af denne dybde , udgrave al snavs under gangbro området.
Tilføj Substrat
4

Tilføj gradueret basen til udgravede område . Graded base er en form for grus , der vil øge dræning under din gangbro og kan findes i enhver hardware eller hjem forbedring butik . Hæld et lag omkring 2 inches dyb.
5

Tamp ned gradueres base. Bruge en hånd tamper at komprimere gradueret base.
6

Place kant. Brug en murske til at grave en 1- tommer bred grøft langs passage kanter. Anbring 1 -by- 4 tømmer i skyttegravene og pund i jorden med et dødt slag hammer . Pund træpæle i jorden langs ydersiden af gangbro kantning hver 2 til 3 meter . Disse vil hjælpe med at holde kant på plads.
7.

Fyld kant med sand. Placer et lag af sand omkring 2 inches dyb langs gangbro.
8

Tamp ned i sandet.
Placering af Bricks
9

Placer mursten langs vejen . At danne kurveflet mønster , skal du placere de to første mursten lodret for at danne et kvadrat. Derefter placeres de næste to mursten vandret , stablet oven på hinanden og danner et andet kvadrat . Mønsteret er lavet af skiftevis disse firkanter af to klodser hver, en lodret og den næste vandret. Når du starter den anden række af mursten være sikker på at starte med vandret placeret mursten .
10

Tryk på hvert mursten med de døde slag hammer , indtil det er i niveau med træ kant.
11

Fyld mellemrum mellem mursten med murværk sand. Brug en push kost for at hjælpe jævnt distribuere sandet.
12

Fugt sandet med en haveslange. Sandet skal være våd, men ikke våde.
13

Gentag påfyldning og befugtning sand indtil sandet er selv med toppen af ​​mursten.
Efterbehandling hoteltilbud
14

udfylde eventuelle huller eller revner med murværk sand efter en uge.
15

Wet dette lag af sand med en haveslange.
16

Fjern træpæle og kantning efter en ekstra uge .
17

Fyld skyttegrave efterladt af kantning med snavs eller dekorativt haven kant.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com