# >> Hus Have >  >> Building & Remodeling >> gangbroer >>
Sådan installeres en ny Rækværk boltet til en Cement Step
Med konkrete skridt er det ikke altid en enkel sag at vedhæfte et gelænder . Dette projekt kræver en borehammer til effektivt at skabe huller i betonen. Alle materialer til at konstruere gelænderet er tilgængelige på de fleste hjem forbedring og isenkræmmere . Slagboremaskiner er tilgængelige for leje på værktøj levering butikker , hvis du ikke ønsker at købe en for projektet. Hvad du har brug
36tommer gelænder poler
Vise
Målebånd
3/8-inch metal boret
Power bore
Pole Blyant monteringsbeslag < br > Hammer bore
3/8-inch ankerbolte
Hammer
monteringsskruer og møtrikker
topnøglesæt
Gelænder indehavere
Gelænder
stilleskruer
gelænder endestykker < br >
Vis flere Instruktioner
1

købe to eller flere 36 -tommer lange metalstænger til at understøtte håndliste. Planlægger at have en stang til hver fem konkrete skridt.
2

Placer en af ​​polerne vandret i en skruestik , og stram den helt. Mål 3 inches fra slutningen og bore et 3/8-inch hul gennem hele røret. Få hullet lige gennem røret og ikke vinklet på nogen måde. Placer en anden hul gennem den anden ende af røret og 2 inches fra kanten.
3

Mål bredden af en af ​​de trin for at finde midtpunktet og gøre en blyant mærke. Placer en metalmonteringsbeslag 1 tomme fra trin kant og direkte over centrum. Tegn placering af beslaget monteringshullerne med en blyant , og fjern beslaget.
4

Indsæt en 3/8-inch murværk bit i en borehammer og placer den lidt over et af de konkrete hul mærker . Bor hullerne på mindst 18 inches dyb og perfekt lodret med ingen vinkel til hver side. Gentag denne proces for alle de andre monteringshuller.
5

Monter et anker bolt ind i et af monteringshullerne og hamre den ned på plads. Placer ankre i hver af de andre huller og hammer dem på plads så godt.
6

Placer monteringsbeslag over ankre og indsætte bolte gennem hullerne. Stram dem ned med et topnøglesæt , indtil de er helt sikre.
7.

Indsæt stangen slutter med 3 - tommer høje huller i beslagene . Skub et monterings skrue i hullet i beslaget og gennem stangen. Fastgør den med en møtrik og spænd den ned.
8

Place gelænder indehavere over toppen af ​​polerne og fastgør dem til polerne med monteringsskruer som beslagene på betonen. Skub et gelænder pæl gennem rækværket indehavere og centrere den mellem polerne. Sæt stilleskruer i bunden af ​​gelænder indehavere og spænd dem ned for at fastgøre stangen på plads.
9.

Skruelåg på enderne af rækværket at afslutte look.


Hus Have © have.989214.com