Sådan kopieres Jay Leno garage
Late -night talkshow-vært , Jay Leno arbejdede engang i en garage. I dag ejer han tre af dem. Jay pakker sine garager med en samling af over 50 biler og 50 motorcykler i både moderne og vintage modeller . Her er hvordan du kan kopiere Jay Leno er misundelig menageri af motorkøretøjer. Instruktioner
1

Sikre en masse penge. Uanset om du tjener det eller arve det, er du selvfølgelig vil få brug for en masse penge til at kopiere Jay garage
2

Store køretøjer i garagen midlertidigt - . Ikke permanent. Jay driver hver og køretøj, han ejer . Han tager en anden til at arbejde hver dag, som han parkerer i hans private plet på NBC Studios.
3

Hold moderne biler til et minimum. Jay ejer ikke mange moderne biler i hans garage ; han mest indsamler antikke og klassiske modeller .
4

Leje mekanik til din garage. Jay beskæftiger to fuldtidsansatte mekanik at holde tingene kører , selv om han også kan lide at rode med hans biler selv .
5.

Tænk på dine biler som dine børn. Jay elsker alle sine køretøjer ens, og når bedt om at vælge en favorit , han svarede: " Hvilken af ​​dine børn er din favorit? "
6

Vær venlig at seniorer, der kan skjule værdsatte biler i deres garage . Jay har købt en bil fra en pensionist ejendom efter han døde , selv om han havde nægtet at vise det til Jay , da han var i live . Bilen viste sig at være en sjælden 1927 Model X Duesenberg sedan , der var blevet parkeret i garagen siden 1947. Jay rådgiver , " Tal med de gamle gutter. De kan lide selskab . "


Hus Have © have.989214.com