Sådan Donate Møbler til velgørenhed i Michigan
Donere møbler er en velgørende handling, der kan reducere stress fra både donor og eventuel modtagerens liv. Folk giver ofte væk gamle , blidt- brugte møbler efter køb nyere stykker , eller under ombygning eller rensning af et hjem. Donere denne møbler hjælper med at fjerne besværet med at sælge det, og ganske ofte resulterer i en svag skat pause , med det ultimative frynsegode er, at du hjulpet nogen mindre heldige indrette et hjem for sig selv eller deres familie. Instruktioner
Sådan Donate Møbler til velgørenhed i Michigan
1

Vælg velgørenhed , som du gerne vil donere dine møbler. Selvom Purple Heart, en national veteraner serviceorganisation , og Frelsens Hær , en evangelisk organisation, hvis butikker profitere deres voksne rehabiliteringscentre , er de to mest udbredte velgørende donation sites , er der masser af velgørende donation centre er villige til at tage dine donationer , herunder goodwill Industries og St. Vincent de Paul.
2

Kontroller, at velgørenhed eller virksomhed , du gerne vil donere dine møbler til er legitim. Kontrol med Better Business Bureau Wise Giving Alliance er en måde at sikre, at det er.
3 p Hvis du er fysisk i stand og har køreveje midler til at gøre det, sikkert indlæse møblerne ind en lastbil og køre det til en lokal drop-off stedet under åben donation timer, hvilket man normalt kan finde online eller ved at ringe organisationen. Mange sparsommelighed butikker anbefale kald videre for at sikre , at din nærmeste sted har plads til din donation .
4 p Hvis du ikke er i stand til at bringe møbler til drop- off placering , planlægge en pick-up tid er din bedste satsning. Både Purple Heart og Frelsens Hær vil afhente dine møbler fra dit hus i løbet af en planlagt aftale tid . Check med andre organisationer for at se, om de tilbyder pick- up service
5

Når dine møbler er doneret - . Enten via drop-off eller pick-up - sørg for at anmode om en skat kvittering for den velgørende donation .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com