Hvordan man opbygger en Bed chef
En seng hoved, eller hovedgærde, er ofte omdrejningspunktet for et værelse , tilføjer stil og indretning til enhver seng . Seng hoveder er ikke begrænset til dem , du finder i en boligindretning butik. Du kan nemt bygge din egen brugerdefinerede hovedgærde ved hjælp af forskellige materialer. Closet døre , for eksempel, kan du oprette en lodret , iøjnefaldende, farverige bed hovedet i en ellers neutral værelse. Med nogle få materialer, kan du nemt bygge din egen hovedgærde til en hurtig værelse improvement.Things du har brug
Målebånd
Closet døre ( 3 20 -by- 80 -tommer, hule )
Primer < br > Malerulle
Blyant
T-kvadrat retskinne
Painter tape
Paint
Træ pletten
Pensler
Dørhængsler
Bor
Træskruer hoteltilbud L-beslag myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Afmål bredden af ​​sengen for at afgøre, hvor mange kabelskabe døre , du har brug for. For en fuld størrelse seng , 20- af -80- tommers døre er acceptabel , men for en queen-size eller king - size seng, du har brug for bredere døre til at rumme bredere sengeplads .
2

Anvend primer til hele skabet døren med en rulle pensel og lad det tørre grundigt. Tegn striber på døren ved forskellige bredder for at skabe en interessant hovedgærde mønster. Tegn linjer med en blyant ; bruge en T-kvadrat retskinne til at holde alle linjer selv .
3

Stick malers tape til områder , der grænser op en bestemt farve til en af ​​dine striber. For eksempel, hvis du har en neutral plads og ønsker at bruge nuancer af grønt til hovedgærde, maskere off områder så kun de områder klart, hvor du planlægger at sætte din første nuance af grøn . Lad malingen tørre helt. Fjern tapen .
4

Gentag processen for hver farvenuance . Hold nuancer varieret og ikke for ensartet . For en pop af farve i et neutralt rum , bruge forskellige nuancer af forskellige komplementære farver - du behøver ikke at begrænse dig selv til en farve familie for en hovedgærde. Eksempler ville være Aubergine med to nuancer af grå eller cremer , blues og hvid. Som et alternativ , bejdse træ døre med en solid skygge af bejdse , i stedet for at male dem , efter en chik og enkel look. Vælg en bejdse , der supplerer de eksisterende møbler i rummet .
5

Bor og vedhæfte dørhængsler og skruer på bagsiden af panelerne til at forbinde dem .
6

Vedhæft et L- beslag til væggen , hvor du ønsker toppen af ​​kabelskabe dørene at være, når hang lodret. Bor små huller i toppen af skabet døre , så du let kan vedhæfte dem til L- beslag. Skub sengen tæt op til hovedgærdet og slut af med ønsket sengetøj. For en anderledes look , hænge dørene vandret i stedet for lodret.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com