Sådan Finish en Kælder Indramning
Kældre er typisk betonvægge og gulve med lidt andet, men de kan være så meget mere. Hvis du vil slutte området for at gøre det mere gæstfri , væggene er en af ​​de vigtigste ting, der skal dækkes. For at starte processen , indramme væggen. Dette er ikke en kompliceret proces , men vil tage tid , afhængigt af hvor stor kælder is.Things du har brug
2 -by- 4-tommer brædder
3-tommer søm
Hammer
Circular så
Målebånd Salg Level
Square
Drill
3-tommer træ og murværk skruer myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Mål en kælder væg fra den ene ende til den anden. Skær to 2 -by- 4-tommer bestyrelser til at matche denne længde. Måle og markere bestyrelser og klippe dem med en rundsav .
2

Mål væg fra gulv til loft . Overfør denne måling til gulvet og placere de to bestyrelser på jorden, så de er denne afstand . Læg dem på en af ​​deres 2 -tommer sider. Du kommer til at bygge rammen på gulvet og løft den derefter på plads mod væggen.
3

Mål indvendigt rum mellem de to bestyrelser . Skær adskillige 2 -by -4S til denne længde. Det er de stud bjælker , der er knyttet vinkelret mellem de to andre bestyrelser .
4

Placer bestyrelserne skåret i trin 3 mellem de to første plader , der ligger på gulvet. Space dem 16 inches fra hinanden . Vedhæfte dem en ad gangen , til loftet og sokler. Brug en hammer og 3-tommer søm. Tjek dem med en firkant for at sikre, at de er forbundet i en ret vinkel .
5

Løft rammen op på væggen , når du har tilsluttet alle stutterier .
6

Bor 3- tommer skruer gennem loftet pladen og ind i bjælkerne til at fastgøre toppen. Bor 3-tommer skruer i bunden for at fastgøre bundpladen. Hvis du opretter forbindelse til et betongulv , brug murværk skruer. Gentag denne proces for at indramme resten af væggene. Når indramning er færdig, beslutte, hvordan du ønsker at afslutte dem.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com