Sådan installeres Indervæg i kælderen
Drejning din kælder i færdige boligareal er en måde at udvide dit hjem uden nye udvendige konstruktion . Gipsvæg skaber væg og dækker grimme beton og cement blok. Hvis din kælder er underlagt problemer med fugt , kan du bruge "grønne bord ", en type af drywall normalt anvendes i badeværelser, der modstår skimmel og meldug . Hvis du har en lille eller overfyldt kælder , kan du nødt til at skære gipsvæg for at få det ind i space.Things du har brug
Blyant
Framing firkantet
Målebånd
Utility kniv hoteltilbud drywall skruer , 1 1/2 tommer lang
skruemaskine
Ladder myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

måle højden af ​​din kælder væg fra gulv til loft , ved hjælp af målebånd , der begynder i et hjørne af kælderen. Overfør denne måling til et stykke drywall og klippe det til denne længde med en hobbykniv .
2

Mål stikkontakter , vinduer eller andre funktioner, der falder inden for det område, der skal omfattes af det første stykke af gipsvæg. Overfør disse målinger til gipsvæg og skære en plads til at rumme funktionerne.
3

Stand gipsvæg op og tryk den mod væggen. Fastgør drywall til stutterier bag det ved at køre drywall skruer gennem gips og ind i studs. Sæt en skrue hver 12 inches lodret og anbragt horisontalt, således at de opfylder de stutterier .
4

Fortsæt med at installere plader af gips på samme måde omkring omkredsen af ​​kælderen, trykke hver enkelt nøje mod den foregående en til at skabe tætte samlinger mellem dem.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com