Sådan måler & Installer Bi- Fold Closet Døre
For folk, der bor i små rum , skabsplads er afgørende. Hvis dine closets har traditionelle døre, der åbner indad , kan du blive miste vitale lagerområder at give dem clearance. Ligeledes, hvis dørene åbnes udad , skal du holde møbler ud af den måde , som reelt miste kostbar gulvplads i det rum, hvor skabet er placeret. Svaret på dette dilemma er et sæt bi-fold closet døre . De åbner udad , men ganske overfladisk . Installér bi-fold døre på dit skab , og du kan bruge hver centimeter af din space.Things du har brug
Målebånd
Høvl
Blyant
Skruer
Bor
Plumb bob < br > Skruetrækker
Vis Flere Instruktioner
1

Mål fra indersiden af ​​venstre side af dørkarmen til indersiden af ​​den højre side af dørkarmen . Placer toppen af ​​målebåndet flugter toppen af ​​døråbningen og måle direkte til gulvet. Tag disse målinger med dig at købe dørene.
2

Køb bi-fold døre, der er den rigtige størrelse til din åbning. Hvis dine målinger falder mellem størrelser, købe større størrelse og trimme lidt jævnt fra hver side , så de passer . Brug en høvl til at barbere den nødvendige højde eller bredde .
3

Find midten af den øverste dørkarmen og markere det med en blyant . Placer den flade side af den medfølgende bi-fold dør sporet mod karmen og bruge mærket til at centrere det. . Sink skruer gennem de medfølgende hullerne og ind i karmen for at holde sporet på plads
4

Butt et lod bob op mod øverste venstre hjørne af åbningen og slippe det lige ned ; markere, hvor den rammer . Gør det samme for det højre hjørne. Fastgør de to gulv beslag med skruer , så de flugter med disse mærker .
5

Løft forsigtigt en bi-fold dør og placere den i den korrekte side af dørkarmen i en lille vinkel , således at den top styretapper øvre sporsektion . Træk døren lige op og arbejde de nederste nåle ind i nederste spor. Gentag denne proces for den anden dør på den anden side .
6

Test dørene for at se, hvis de er for let eller for svært at åbne. Spænd de øverste drejeled med en skruetrækker , hvis de åbner for let, og løsn omdrejningspunkterne hvis dørene er alt for svært at åbne. Find midten af ​​hver dør , forbores og skrues på dørhåndtag .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com