Ideer til en Entryway & Mudroom Remodel
Din indgangsparti og mudroom er de første dele af dit hjem , at gæsterne se. Det er også det område, der ser mest mund trafik fra din familie . Som et resultat, bør dens design være en blanding af form og funktion. Når remodeling dit indgangsparti og mudroom , er der en bred vifte af projekter, både store og små , ​​der kan forbedre områdets udseende og gøre det til et mere nyttigt plads til dig og din familie. Når du bestemme dit budget, kan du finde ud af hvilke af disse projekter giver den bedste pasform til dit hjem. Skift Your Door

En af de enkleste måder at ændre udseendet af din entryway er at erstatte din indgangsdør . Selv om det tjener et praktisk formål , kan din dør også give et dekorativt element til dit hjem. Du kan vælge mellem en række af dør materialer. Træ er det mest almindelige og kan tilføje et varmt og naturligt udseende til et indgangsparti . Sats på et massivt træ dør , eller en, der er udstyret med dekorative glaspaneler for ekstra visuel interesse . Stål, aluminium og glasfiber - komposit døre er ekstremt holdbart og kommer i en række farver , der kan lysne indgangen . Overvej den stil af døren samt . Hvis du i øjeblikket har en enkelt dør , kan du ønsker at udvide din indgangen til har dobbelt døre og skabe en mere dramatisk look.
Refinish Staircase
p Hvis dit indgangsparti eller mudroom har en trappe , sprucing dens udseende kan hjælpe med at bringe nyt liv til hele området. Dette projekt kan være ideel , hvis du har tæppebelagte trapper og materialet begynder at se mager. Du kan plette træet under eller male det i en række farver. En hvid trappe kan hjælpe lysne udseendet af dit indgangsparti eller mudroom , men du kan også male risers og slidbaner i kontrastfarve nuancer til en dristigere look.
Tilføj indbygget opbevaring < br >

Storage er et centralt element i et indgangsparti eller mudroom fordi familiemedlemmer og gæster har brug for et sted at sætte deres frakker , handsker, støvler og andre genstande. Hvis du bruger en fritstående knagerække eller bord , overveje at tilføje en indbygget lagerenhed . Du kan få den specialbygget , så det giver den type storage , der opfylder din families behov . Hylder , skabe og skuffer er ideelle til at give skjult opbevaring. Du kan også overveje funktioner såsom: cubbies til sko ; en stang til at hænge frakker og jakker ; og pløkke til tasker , tørklæder og hatte. Denne type af åben opbevaring giver praktisk, nem adgang til hyppigt brugte elementer . Du kan også optage en bænk, så familiemedlemmer har et sted at sidde , når sætte på og tage deres sko .
Udskift Floor

Udskiftning af gulvet i dit indgangsparti eller mudroom kan ændre udseendet af rummet dramatisk. Gulvet bør ekstremt holdbart , så det kan modstå fugt , skidt og snavs , der kan spores i udefra. Mens trægulve tilføje en varm, naturligt udseende, kan de være svære at vedligeholde. Sats på laminatgulve i stedet, som tilbyder den attraktive udseende af træ, men kan indeholde op til slid og ælde mere effektivt. Laminatgulve kan blive glatte når de er våde , men, hvilket kan være et problem med små børn eller ældre slægtninge . Sten flise er en anden attraktiv mulighed. Det er fugtbestandig og ekstremt holdbart , men giver bedre trækkraft end laminatgulve , fordi det er struktureret . Uanset hvilken løsning du vælger , gå med en mørk farve for at skjule snavs og pletter . En farverig dørmåtte , hvor gæsterne kan tørre deres fødder er en god idé så godt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com