Instruktioner til en Porter Cable 9444 Detail Sander
The Porter Cable 9444 slibemaskine er en profil eller detajlesliberen . Sander er designet til at arbejde på trange steder , der giver magt slibning til små områder . Denne lille, håndholdt sliber anvender et udvalg af plader udlæg og puder af forskellige former, som muliggør slibning af en lang række former. Når du har de rigtige brikker knyttet til slibemaskine til dit projekt , vil sander gøre arbejdet med at udglatte overfladerne af dit projekt. Instruktioner
1

Bestem type sandpapir og profil vedhæftet fil til dit projekt. De diamantformede puder mulighed for direkte fastgørelse af sandpapir , og puden er fastgjort til sliberen . Pads tage enten krog og løkke sandpapir eller ark sandpapir med trykfølsomt klæbemiddel . Slibning plader tillader fastgørelse af profiler - former, såsom konkav eller konveks - som PSA sandpapir stykker så fastgøres . PSA sandpapir kommer i enten pre -cut brikkerne til at passe de puder eller ruller til cut -til- fit profil applikationer.
2

Vedhæft dine valgte vedhæftede filer og slibning materialer. Du kan enten bruge pre- størrelse sandpapir ark af begge typer er knyttet til den relevante pad type eller en profil fastgjort til en plade med PSA sandpapir anvendt på profilen.
3

Fastgør slibning vedhæftet fil til 9444 slibemaskine. De vedhæftede filer har to stillinger . Et indlæg går ind i hullet på bunden af ​​Sander. Den anden stilling er låst på plads ved den fjederbelastede knap på forsiden af ​​slibemaskine . Tryk på knappen for at lade forreste stolpe til at bevæge sig ind i den korrekte position , eller at frigive den stilling for at fjerne den vedhæftede fil. Sander er nu klar til at blive brugt .
4

Tilslut slibemaskine og tænde den ved at trykke på tænd vippen . Den "I" på kontakten er på position og " O" er slukket. Hold sander væk fra det arbejde overflade, når du tænder den .
5

Sand dit arbejde overflade , lade sander gøre arbejdet. Sander bør holdes i den ene hånd og vægten af ​​slibemaskine er alle af det pres, der er nødvendige for slibning . Slibehovedet vibrerer i en in -line retning , så sand med korn til den blødeste finish eller på tværs af træ korn for den hurtigste fjernelse af materiale .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com