Stair Rail Drilling Tools
Installation af en trappe gelænder kan være en kedelig opgave . Stair jernbane balustre , de lodrette elementer, der støtter jernbane og fastgør den til trappetrin , skal være passende afstand ikke mere end 4 inches fra hinanden , hvilket betyder, at en typisk trappe kræver en masse balustre . Hver af disse balustre skal bores til at acceptere et fastgørelsesorgan , og hver slidbane, en baluster tillægger skal bores så godt. At have de rigtige værktøjer til jobbet kan gøre alt, boring gå hurtigt . Elektrisk boremaskine

vigtigste værktøj du har brug for jobbet er , naturligvis , en boremaskine. Du bliver nødt til at bore huller i trappetrin og i bunden af ​​balustre , hvor skruer vil sikre balustre til trappen . Denne boring kan gøres med enhver standard boremaskine og en specielt designet trappe bit vil gøre arbejdet lettere ved både at bore hullet og skære et gevind i hullet , at den baluster befæstelser kan skrue ind .

baluster skruemaskine og Fasteners

baluster skruer er speciel dobbelt -ended skruer , der er drevet ind i både bunden af ​​baluster og trappetrin , sikkert fastgøre den ene til den anden. Fordi de ikke har et konventionelt skruehovedet kan baluster fastgørelsesorganer ikke installeres med en almindelig skruetrækker bit. En baluster skruemaskine , der er knyttet til en standard boremaskine, holder lukkemekanismen og driver det ind i bunden af ​​baluster , hvorefter baluster kan fastgøres til trappetrinnet med hånden.

boring Jig

i situationer, hvor et stort antal jævnt fordelte huller skal bores for baluster lynlåse eller stik , såsom i installation af dæk rækværk , en Boreskabelonen kan spare tid og hjælpe med at sikre at stikkene er fordelt præcist. Du kan gøre dette jig dig selv fra tømmer eller PVC-materiale , ideelt at bruge en boremaskine presse til at gøre nøjagtigt vinklede locator huller med de intervaller , hvor stikkene skal være installeret.
Specialiserede værktøjer
< br >

dedikerede trappe jernbane boring værktøjer som den fremstilles af ægte Tools er designet til markant fremskynde processen af baluster installation. Ægte Tools ' Railmaster klemmer til trappe gelænder , og en elektrisk boremaskine er monteret i værktøjet. Operatøren positionerer derefter værktøjet og bruger et håndtag til at drive borehovedet i skinnen , bore hullet i hvilken baluster skal installeres. En indbygget niveau og lasersigte hjælp til hurtigt og præcist placere værktøjet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com