Countertop Sink Installation Indstillinger
En køkkenbordet vasken er en vask , der er monteret i et hul skåret i bordpladen eller er støbt i et stykke med tælleren . Du kan installere køkkenbordet dræn i køkkener og badeværelser. Selvom de fylder lidt mere plads end piedestal dræn , kan en bordplade vask med til at skabe et slankt , ryddeligt udseende . De kan også være praktisk : al din rengøring , vask eller grooming elementer kan placeres nær ved hånden på køkkenbordet . ( Self- Rimming Vaske

En selvstændig rimming vask er en af ​​de nemmeste køkkenbordet vask muligheder for at installere. Den har en læbe rundt i toppen, som hviler på køkkenbordet , når vasken er korrekt placeret i sin cut- out hul . Du bliver nødt til at anvende fugemasse omkring deltage. fordelene ved en selvstændig rimming vask omfatter dens nem installation , og det faktum, at det gør væk med behovet for hullet i køkkenbordet at være færdig . vasken er simpelthen placeret i udskæringen og sikret , med eventuelle uslebne kanter i udskæringen bliver skjult af den overlappende læben.
Integral Vaske

Integral vask køkkenbordet enheder er fremstillet i et stykke , med vask og bordplade er en del af en kontinuerlig overflade . de er meget nemme at installere, og afhængigt af det materiale, de er lavet af , kan være en økonomisk mulighed . integral vask enheder er meget nemme at rengøre, da der ikke er rejst områder eller sprækker, hvor snavs kan få fanget . Fordi der ikke er huller mellem vasken og tælleren til at holde lukket , en integreret enhed er også let at vedligeholde. < br >
indmuret Vaske

planforsænket vasken er monteret således, at kanten af ​​vasken er i niveau med kanten af ​​køkkenbordet . Dette skaber effekten af ​​en integreret vask. Planforsænket dræn er noget sværere at installere end selv- rimming eller integrerede dræn som toppen af ​​vasken skal være flugter præcis med bordplade.
Under- monteret Vaske
< p> monteret under dræn er forsænket i tælleren. De holdes på plads ved hjælp af clips fastgjort til undersiden af ​​disken. Monteres under dræn er sværere at installere end selvstændige rimming dræn , for eksempel. Da kanterne af udskæringen er synlig over kanterne af vask , skal de være færdig , så ikke at se ru eller grimme. Dette kan øge omkostningerne.
Materialer

Materialer til dræn omfatter marmor , glas og forskellige kunststoffer . Mange dræn er lavet af porcelæn . Et andet fælles materiale er glasfiber. Bordplader er ofte lavet af plastik laminat eller polymer materialer såsom marmor . I badeværelser , kan bordplader være fremstillet af fast overflade , et holdbart materiale, der kan buffed og slibes . De kan også være sammensat af keramiske fliser. For integrerede enheder , kan marmor eller solid- overflade, der skal anvendes. Du kan også finde integrerede enheder fremstillet af glas.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com