Måder at vedlægge en Porch
Et våbenhus kan blive yderligere nyttig plads til en alt for lille hjem, eller en multi- sæson indendørs-udendørs rum , når du vedlægge det . En helt åben veranda får skærme hele vejen rundt for mere privatliv og færre insekter. En mere omfattende veranda giver et ekstra soveværelse . Brug glas, skærme eller vægge for at maksimere brugen af ​​din veranda . Solarium

Glas i din veranda for en all- vejr tilbagetog . Drej den ene ende ind i en bred indgang og udgang med glasskydedøre , der ikke tilslører udsigten over gården eller haven. Brug væggen mod huset for at hænge dekorationer og kører elektriske ledninger eller tilføje ledningsnet til veranda lys . Fyld resten af ​​skærmen områder med panoramavinduer i køligere klimaer eller skydevinduer at drage fordel af sommer briser .
Skærmet Porch

Screen dine åbne veranda for en fejl - gratis udendørs rum , der har alle fordelene ved en terrasse eller gårdhave - og ingen myg. Kør screening langs åbne rækværk på den nederste del af våbenhuset , og passer storskærme i de øverste sektioner. Hang efterstillede planter fra tagskægget uden skærmene for at nyde closeup besøg fra fugle , sommerfugle og bier . Sætte planter udenfor skærmene betyder ingen rodet vanding på verandaen , og den grønne forbinder den screenede rum med haven ud i en ubrudt vista.
Mudroom

Drej en veranda i et mudroom med cubbies og en stor skærm dør. Vedlæg en lille veranda på bagsiden af ​​huset, og få en nyttig indgang , der beskytter haven gear og overtøj fra vejret. Byg en mur af cubbies for regn og sne støvler , havearbejde træsko og værktøjer og sportsudstyr. Tilføj kroge til parkacoats, regnfrakker og paraplyer. Udskift åben veranda rækværk med en windowed væggen, og tilføje en skærm dør i den ene ende . En lille våbenhus er rent funktionelt som en indgang og en større veranda kan være et sted at sidde det meste af året i mildt vejr , selvom mudroom er uopvarmet. Bonussen er, at snavs forbliver ud af huset , og gear er klar, når du er for værftet arbejde eller baggård legeaftaler .
Ekstra Room

Transform en våbenhus ind i en udestue eller et værelse med ordentlige vægge , traditionelle vinduer, varme og ledninger til lys , ventilatorer og aircondition og et malet gulv dækket med sisal tæpper. Våbenhuset vil bevare et land look med sin planked loft og gulv , så dekorere det i shabby chic , retro sommerhus eller strand afslappet for en lys tilholdssted i en sæson . Hvis våbenhuset er foran indgangen , dedikere et rack, skab eller et hjørne lige inden for døren for stashing frakker og paraplyer. En side veranda kan udnyttes fuldt ud som en morgenmadsrestaurant, familie værelse eller gæsteværelse at udvide brugbar plads i et lille hus .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com