# >> Hus Have >  >> Building & Remodeling >> køkkener >>
Corian vs Beton
bordplader i et hjem tage et bankende : fade , bagning, madlavning og i nogle tilfælde , lektier eller tilfældig videnskabelige eksperimenter alle tage deres vejafgift . Dette gør at vælge den rigtige køkkenbordet materiale meget vigtigt, da de fleste husejere ønsker, at deres bordplader til at vare så længe som muligt. Der er snesevis af forskellige køkkenbordet valg, herunder Corian eller beton , så tag dig tid til forskning alle muligheder inden der træffes en beslutning. Corian

først introduceret i slutningen af ​​1960'erne , Corian er et brand-navn produkt fremstillet af DuPont selskab fra en porøs acrylpolymer kendt som polymethylmethacrylat . Små perler af polymeren behandles for at skabe forskellige produkter. Til fremstilling af Corian bordplader er polymethylmethacrylat støbt sammen med tilsatte farvestoffer og mineraler , mellem to glas formularer ved hjælp af varme og tryk til at skabe det endelige produkt. Mere end 80 farver Corian bordplader er til rådighed, hvoraf 33 er lavet af genbrugsmaterialer .
Beton

modsætning til de fleste køkkenbordet materialer er beton bordplader hældes enten on- websted eller off-site, afhængigt af entreprenøren. De er konstrueret af en kombination af beton og forstærkninger , såsom trådnet, strukturelle stål eller glasfiber . Det er ikke ualmindeligt, at flere typer af forstærkning skal anvendes. Når hældt i form betonen lov til at hærde . Derefter top slebet ned, indtil glat og færdig med et lag af sealer for beskyttelse og glans.

Ligheder

Både Corian og beton bordplader er støbt produkter. Når betonen er ordentligt forseglet, det er lige så modstandsdygtig mod pletter og spild som Corian . Både Corian og beton bordplader kan forekomme sømløse, da Corian kan foretages fra en enkelt støbeform , mens beton kan stykkes sammen ved hjælp af søm fyldstof til at skabe udseendet af en sømløs enhed. Corian kommer i en række forskellige farver, mens beton kan farves eller farvet til at skabe forskellige looks.

Forskelle

Beton bordplader er mere modstandsdygtig over for varme end Corian bordplader . Selvom Corian er designet til at modstå nogle varme , er det stadig en plastik og derfor modtagelige for skader , såsom smeltning af overdreven eller langvarig varme. I sammenligning , beton er sværere end Corian , da Corian nemt kan blive ridset eller bulet . En fordel ved Corian er evnen til at have en vask støbt problemfrit i køkkenbordet design .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com