# >> Hus Have >  >> Building & Remodeling >> køkkener >>
Sådan Hook Up Over-The- Range Udluftning
Udluftning emhætter er almindeligt forbundet til undersiden af ​​skabene placeret over et område eller ovn til at fjerne varme, damp og lugt i et køkken . De fleste enheder har mulighed for enten at lufte til ydersiden eller give mulighed for recirkulation af luften inde uden udluftning . For at installere en emhætte er det nødvendigt først at få el løbe fra den vigtigste magt panelet til kabinettet af en elektriker. Dette projekt kræver typisk kun et par timer at gøre og gøres bedst ved hjælp af en assistant.Things du har brug
Stud sensor
aftrækskanal fleksibel slange
Blyant
Forlængerborekrone < br > Jigsaw
Vent cap kit
silikone caulk
Tape
boremaskine
3/8-inch boret
3/4-inch boret
3/16-inch borehoved
Spray skumisolering
stjerneskruetrækker myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Lej en certificeret elektriker til at installere en stikkontakt i kabinettet over området og køre elektriske linje til den vigtigste elektriske kredsløb .
2

Skub en stud sensor over muren under kabinettet over området og markere placeringen af ​​alle nitter. Placer den ene ende af aftræk kanaler over indersiden af ​​kabinettet og kontrollere, at den ikke er placeret på linie med et af knopperne . Justere sin placering som nødvendigt, og tegne en skitse af kanalsystemet på kabinettet med en blyant.
3

Bor gennem midten af ​​omridset med en udvidelse boret så det går hele vejen gennem til det ydre af hjemmet. Brug en stiksav til at skære ud i hullet på indersiden af huset og derefter flytte glasfiber isolering til side for at nå den udvendige væg. Tegn en tilsvarende hul på denne mur og skære det ud på samme måde som den første.
4

Montér en ventil hætte over hullet på ydersiden af hjemmet henhold til de instruktioner , der fulgte med hætte. Caulk omkring sømmen mellem aftræk og væg med silikone caulk og lad det tørre .
5

Tape papir skabelon , der fulgte med udluftning hætte til på indersiden af kabinettet , og centrere det, så det er tilnærmelsesvis overensstemmelse med området nedenunder. Skub en blyant gennem papiret på placeringen af ​​monteringshullerne . Skitsere Også hullet placeringer for adgang udluftning røret og ledningen på dette tidspunkt. Sørg for, at du laver en mørk mærke på overfladen , før du fjerner skabelonen.
6

Bor et 3/8-inch hul gennem bunden af ​​kabinettet i det ene hjørne af den skitserede udluftningsboring . Indsæt et puslespil gennem hullet og skåret ud åbningen til luftrøret for at nå motorhjelmen. Brug en 3/4-inch boret for at skabe hullet til emhætten strømkabel .
7

Bore 3/16-inch pilot huller ned gennem de angivne mærker på kabinettet base. Hold boret lige så hullerne er ikke vinklet på alle.
8

Løft udluftning slangen op i kabinettet og tilslut den ene ende til den udvendige udluftning ved hjælp af de klip, der fulgte med udluftning . Anvende caulk eller spray skum isolering til at forsegle eventuelle mellemrum mellem udenfor udluftning og væggen hullet.
9

Drej drejeknappen på toppen af ​​rækken udluftning , så det er indstillet til at udvise gennem en slids udenfor og ikke blot at recirkulation . Have en assistent løfte motorhjelmen , så læben over udluftningsporten passer op inde i snittet udluftningshul . Træk den elektriske ledning gennem hullet i kabinettet, men lad det unplugged .
10

Placer Hoods metal holdepladernes over hullerne indvendigt i kabinettet og tråd monteringsskruerne ned gennem hjørnehuller først . Spænd hver af hjørnet monteringsskruer med en stjerneskruetrækker til at holde vægten af enheden , inden du sætter de resterende skruer.
11

Fastgør udluftning til læben strækker sig fra hætten ind i kabinettet ved hjælp af clips der fulgte med hætte .
12

Sæt netledningen i stikkontakten i kabinettet og teste driften af ​​hætte fan.
< br >

Hus Have © have.989214.com