Hvordan at øge størrelsen af en Cooktop Udskæring i Granite
Øge størrelsen af din kogeplade udskæring i en granit plade bordplade kræver den samme skæring proces, der anvendes til at skabe den oprindelige udskæring . Så længe du har en skabelon af den større kogeplade, alt det der kræves for at oprette den nye åbning er en rundsav og en Power Sander . Man kan derefter fortsætte med at placere snittet præcist hvor det er nødvendigt at gøre plads til den større kogepladen , uden skår eller skæmmer overfladen af ​​eksisterende bordplade. Hvad du har brug
udskæringsskabelon
Afdækningstape
Marker
Rundsav med vakuumslange vedhæftet fil
Diamond skæreskive
Vakuum
Power sander med 100 sandpapir korn
Tack klud myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Placer skabelonen for den nye udskæring på granit køkkenbordet, overlappe kanterne på det eksisterende udskæringshul . Løft kanterne af skabelonen og sted strimler af malertape på køkkenbordet overflade under kanterne. Trace omkredsen af ​​skabelonen på køkkenbordet i malertape med en markør og derefter fjerne skabelonen.
2

Placer bunden af ​​en rundsav på en af ​​de linjer trukket på køkkenbordet . Vedhæft et vakuum til slangen af saven og drej vakuum på at trække støv produceret ved at skære køkkenbordet væk . Start saven skub bladet langs linjen til at skære igennem granit plade , indtil du møder den tilstødende linje .
3

Placer saven på tilstødende linje, så skære den linje. Fortsæt rundt i udskæring området indtil du har skåret væk hele skitserede rum .
4

Glat kanterne af snittet med en Power Sander forsynet med 100 sandpapir korn til sand ned granit . Hvis kanterne af udskæringen er buede , bruge sander at runde de afskårne vinkler langs hjørnet af udskæringen plads , indtil du når de udtrukne linjer i skabelonen.
5.

Fjern malertape fra køkkenbordet overflade derefter tørre ned køkkenbordet med en tack klud for at fjerne eventuelle rester efterladt fra opskæringen.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com