# >> Hus Have >  >> Building & Remodeling >> køkkener >>
Dupont Corian 901 Sink Specifikationer
Corian er et fast overflademateriale der er bejdse, scratch og varmebestandig til 212 grader Fahrenheit. DuPont fremstiller håndvaske og bordplader lavet af Corian til køkkener, badeværelser, vaskerum og bryggers . Mere end 4.000 uafhængige køkken og bad detailhandlere sælger Corian produkter. Specifikationer

Model 901 er en stor enkelt vask , der kan bruges alene eller sammen med en anden vask. Det fås i bisque , ben, cameo hvid , gletcher hvid og vanille. Ydersiden af vasken er 23 5/8 inches fra side til side og 18 15/16 inches fra front til bag . Indersiden er 22 inches fra side til side og 17 ¼ inches fra front til bag . Fra midten af ​​drænhullet til siden af ​​vasken er 12 7/16 inches og på forsiden er 11 13/16 inches. Den udvendige dybde af vasken er 7 15/16 og indersiden dybde er 7 3/8 inches.
Vedligeholdelse

Regelmæssig vedligeholdelse vil holde Corian dræn ser ud som nye . Rengør med sæbevand , en ammoniak - baseret rengøringsmiddel eller en kommerciel fast overflade renere. Brug ikke vinduesrens , som kan efterlade en voksagtig oprustning, der sløver overfladen. Brug et rengøringsmiddel formuleret til hårdt vand, som CLR eller kalk -a- Way, at fjerne hårdt vand mærker. Brug Soft Scrub og en grøn Scotch Brite pad til at fjerne rester fra Corian dræn. Let gnide puden over hele vasken for at forhindre krat mærker. For at fjerne bebyggede rester , bruge en dyb rengøringsmiddel formuleret til DuPont Corian fås fra Stone Care International.

Desinficer Corian synker med en blanding af lige dele blegemiddel og vand. Fyld vasken og lad det stå i 15 minutter. Hæld vandet fra det og skyl godt. Altid tørre Corian dræn efter spild eller oprydning for at forhindre en tynd oprustning, der sløver finish.

Cuts og ridser

mindre sår og ridser er nemme at fjerne fra Corian dræn. Rengør vasken grundigt og lad det vådt. Brug en fersken slibesvamp (tilgængelig fra Micro- overfladebehandling Products) til let krat ridser i en lige linje . Drej puden 90 grader ofte og fortsætte skrubbe i en lige linje . Ofte skylle snavs fra vasken. Brug puden at blande skrubbes med resten af ​​vasken. Brug en aqua eller grå skuresvamp, hvis det er nødvendigt , for at genoprette glans til vasken . Skyl puder og lad dem tørre grundigt før opbevaring.

Tips

Corian dræn behøver ikke forsegling som natursten. De er modstandsdygtige over for bakterier , mug og skimmel , når renset ordentligt . Temperaturer højere end 212 grader Fahrenheit eller åben ild kan beskadige Corian dræn. Kør koldt vand, når hælde kogende vand i vasken og ikke sætte varme retter i vasken .

Stærke kemikalier, såsom ovnrens eller fortynder , kan beskadige Corian . Hvis de er spildt i vasken, skylles og tørres med det samme. Materialerne og produktionsmetoder Corian dræn er certificeret som kosher . Corian håndvaske har en 10 - års begrænset garanti.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com