Sådan Lay Swiftlock Gulvbelægning
Swiftlock er et mærke af flydende gulve , der markedsføres for sin holdbarhed og nem installation. Brædderne blot klikkes sammen gennem særlig fræsning på siderne. Ingen lim eller søm er nødvendige. Det bare sidder på toppen af ​​en tynd plast underlag , der kan rulles ud på din undergulvet. Dette er en god løsning til en cement gulv , spånplade eller andre overflader , der ikke kan sømmes . Start med en glat, flad surface.Things du har brug
brækjern
Hammer
Udrulning plast gulv underlag
Floor afstandsstykker
Målebånd
Utility kniv
geringssav oplevede
bordrundsav
trim sømpistol myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tag trim fra kanten af ​​gulvet med et brækjern og hammer . Hold trim intakt som du fjerner den.
2

Lå et kursus af plast underlag på gulvet langs start side.
3

Læg et Swiftlock gulvbræt ved den ene ende af gulvet i hjørnet. Sæt afstandsstykker mellem bestyrelsen og de ​​to vægge .
4

Lås en anden bestyrelse fra slutningen af ​​det første , snapper dem sammen ved at trykke på enden af ​​den anden bestyrelse over enden af den første, så tungen -not- montering klikker på plads.
5

Lay resten af ​​det første kursus ende til ende, langs hele kanten af gulvet. Skær det sidste bræt på en geringssav til at passe i slutningen.
6

Læg det andet kursus af Swiftlock bestyrelser ved siden af ​​først. Forbind dem ved at sætte bestyrelserne i det andet kursus på en nedadgående vinkel mod kanterne af bestyrelserne i det første kursus , indtil du hører dem klikke på plads .
7.

Fortsæt over gulvet løbet af kurset , arrangere bestyrelserne for hvert kursus , så enderne er ikke linet op med bestyrelserne i den tidligere kursus . Arbejd din vej over hele gulvet .
8

Skær brædderne for den sidste kursus på et bord sav , langs deres længder , til at passe sammen med den slutter væg. Skær dem til at forlade en halv tomme kløften mellem den endelige kurs og væggen.
9.

Geninstaller gulvet trim, ved hjælp af en trim sømpistol . Trim vil omfatte de rum omkring omkredsen af gulvet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com