Hvordan man kan anslå din kælder Renovering
Renovering af en kælder betyder normalt at tage det fra en ufærdig rum , der hovedsagelig anvendes til opbevaring på et område , der kan bruges til at leve eller rekreation. Dette er en af ​​de nemmeste og mest omkostningseffektive måder at øge værdien af et hjem. Mens der er tusindvis af muligheder at vælge fra , mens du planlægger renovering , er det bedst at starte med at beregne prisen på dine basale behov , og derefter tilføje personlige præg, der falder inden for dine budget.Things du har brug
Målebånd < br > Lommeregner
Grid papir myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Basic Vurdering
1

måle arealet af kælderen , som du ønsker at omforme .
2

Gang længde gange bredde for at opnå den samlede firkantede optagelser af området.
3

Gang pladsen optagelser af området ved $ 25 for den lave ende skøn. Multiplicer det samme område med 50 dollar for at få en high-end skøn.
Detaljeret Vurdering
4

Tegn en skitse af din kælder på grid papir. Tilføj i alle de værelser du potentielt remodel .
5

Mærk hvert rum i henhold til dens brug. Beregn den firkantede optagelser af badeværelset område adskilt fra resten af kælderen .
6

Multiplicer pladsen optagelser af badeværelset ved 75 dollar. Multiplicer resten af ​​pladsen optagelser af 25 dollar. Tilføj de to sammen for en low-end pris. For en high-end pris , multipliceres badeværelse område med $ 150 og resten af ​​kælderen med 50 dollar .
7.

Tilføj eventuelle særlige funktioner, du planlægger at medtage i renovering såsom speciale gulve, udgang vinduer , en bar eller pejs. Beregn disse elementer til kostpris plus 10 procent for installation.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com