Hvordan man opbygger en skillevæg til Vedlæg Basement Steps
Skillevægge separate rum , men ikke støtte nogen af vægten af ​​et hus eller en bygning. De fleste indvendige vægge i huse er partitioner , der skaber rum uden at bære nogen belastning fra taget eller øvre struktur. Disse mure er typisk bygget ligesom bærende mure , med top og bund plader og lodrette stolper i mellem , med centre fordelt 16 inches fra hinanden. Skillevægge kan skabe ekstra boligareal i en kælder , men den første , der er normalt bygget omslutter kælderen skridt til at oprette en sikker entry.Things du har brug
Plumb Bob
2 -by- 4 tommer indramning tømmer
Målebånd
kridtstreg
Rundsav
16d indramning negle
Hammer Salg Level
Beton negle
Gipsvægge
drywall skruer
skruemaskine < br > Indervæg tape
fugemassen myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Find loftsbjælker hvor toppen af ​​skillevæggen kan fastgøres , forhåbentlig vinkelret på væggen linje eller til højre ad toppen for den nye væg. Hvis den nye væg placering er mellem strøerne , der kører i samme retning , installere 2 -by- 4 tommer brædder mellem bjælkerne til at holde toppen af ​​den nye væg. Sæt et lod bob på loftet i begge ender af væggen placering og markere disse pletter på gulvet.
2

Snap streger mellem de lod bob mærker til at lokalisere de nederste plader til væggen. Snap én linje derefter måle 3-1/2 inches i og snap en anden linje for at markere begge sider af muren plade. Mark lignende linjer på tværs loftsbjælker at lokalisere de øverste væg plader .
3

Byg skillevægge én af to måder . Nail top -og bundplader til strøer og gulv så tå - negle lodrette stolper til dem med 16d indramning søm drevet i en vinkel med en hammer. Eller du kan bygge mure i kælderen , men skære lodrette stolper kort nok , at et færdigt væg kan rejses og gled på plads mellem gulv og loft . Brug et målebånd til at bestemme højden eller partition fra gulv til loft og en rundsav til at skære studs. Test målingen ved at skære en stud og sætte det op mellem gulv og loft med en kort 2 -by- 4 ved toppen og bunden af brættet til at efterligne den øverste og nederste væg plader .
4

Gør skillevægge med standard indramning - studs på hver ende af væggen og indvendige tappe med centre 16 inches fra hinanden. Space studs ved at måle 15-1/4 inches i fra en væg ende for at markere placeringen af ​​anden tap derefter måle hver 16 inches langs væggen baseret på denne linje. Fastgør studs til plader med to søm i hver ende af tappen , drevet gennem pladerne eller diagonalt gennem stutterier i pladerne.
5

Fastgør topplader til loftsbjælker med indramning søm drevet ind hver tværbjælke eller 2 -by- 4 support. Fastgør de nederste plader med konkrete søm drevet ind i gulvet i mellem hver stud . Sikre en præ-bygget væg ved at køre koniske træ shims under hver stud at tvinge væggen tæt mod loftet. Brug et niveau for at sikre, at det er i lod . Tilføj 2 -by- 4 vandrette seler mellem studs halvvejs op ad væggen for ekstra støtte og sikre wallboard .
6

Dæk begge sider af væggen med gipsvæg fastgjort til stutterier med drywall skruer og en skrue pistol . Skær gipspladepanelerne med en hobbykniv eller gipsvæg sav , som er nødvendig , for at passe . Dæk sømmene med gipsvæg tape og gipsvæg sammensatte at forsegle leddene.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com