Sådan Indram Out en Corner Closet
Et hjørne skab er en af ​​de nemmeste closets at tilføje til dit hjem, da den bruger to eksisterende vægge som en del af designet. En ekstra skab vil give mere lagerplads til dit hjem, og kan øge en boligs værdi. Det kan også dreje et stort kontor eller hule ind i et rum , der ville arbejde som et soveværelse . Dette design er for en fuldt færdig værelse . Opbygning af et skab er ikke et vanskeligt projekt , og de fleste boligejer bør være i stand til at tackle it.Things du har brug
Målebånd
Stud Finder
2 -by- 4s
Rundsav
4 -tommer søm
Hammer
Indervæg
Indervæg Compound
Gipsvægge skruer
indrammet skab myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Mål områder, du ønsker dit skab til at dække. De fleste closets er mindst 24 inches dyb. Væggene i skabet bliver nødt til at knytte til allerede eksisterende stutterier , så dette kan være lidt påvirker størrelsen af ​​dit skab. Brug af stud finderen finde studs du vil lægge skabet til og markere dem . Mål højden af loftet fra bunden af ​​gulvet.
2

Skær 2 -by- 4s . Du skal bruge to 2 -by- 4s , der kører længden af ​​dit skab og to 2 -by- 4s , der er dybden af ​​dit skab. Disse vil være toppen og bunden af ​​hver indrammet væg. Skær de resterende 2 -by- 4s 4 inches kortere end højden af loftet. Skær en 2 -by- 4, som er længden af ​​dørkarm, og kortere stykker, der vil forbinde toppen af ​​dørkarmen med toppen af muren rammen.
3

Byg rammer ved sømning 2 -by- 4s sammen . Toppen og bunden af ​​rammen vil lægge med 4-tommer side flush til loftet og væggen. Nail de andre 2 -by- 4s på plads 18 inches fra hinanden med en i hver ende af rammen.
4

skabe et rum for kabelskabe døren ved at måle afstanden mellem toppen af dørkarmen og loftet , og derefter trække 4 inches til at komme op med den korrekte højde for disse stutterier. Nail toppen af ​​dørrammen på plads. Du skal bruge en 2 -by -4 er fastgjort til hver side af dørtærsklen til søm det på plads så godt. Du bliver nødt til at bestemme placeringen af ​​døren, som du bygge rammen.
5.

Installer rammer ved sømning dem på plads. Du bliver nødt til at nagle bunden af rammen på plads på begge sider af hver stud . Søm det i loftet på hver side af hver tap. Nail den i tappen på væggen hver 18 inches op og ned. Du vil søm gennem den eksisterende gipsvæg på dine vægge ind i stud bag det.
6

Fjern bunden af ​​dørkarmen ved at skære det ud med en håndsav .
7

Hæng gipsvæg for kabelskabe vægge ved hjælp af skruer. Så tape gipsvæg og anvende gipsvæg sammensatte til sømme og skruehuller . Lad det sammensatte tørre , så sand og male væggene til skabet .
8

Placer døren ved sømning den ind i rammen du oprettede i væggen. Neglene skal være 18 inches fra hinanden , og i hvert hjørne af dørkarmen .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com