Hvor mange Feet Er en Breaker Box skulle Off the Floor
? Når du bygger et hjem , placeringen af ​​den elektriske breaker boks er af vital betydning. Højden af kassen er dikteret af National Electrical Code , som er det bygningsreglementet , der har kompetence i hele USA . NEC dikterer den maksimale højde af boksen breaker . Højde

NEC kræver, at breaker bokse skal installeres på en maksimal højde på 6 fod 7 inches fra gulvet i dit hjem . Denne måling vedrører boksen breaker master -sluk greb , snarere end toppen eller bunden af ​​kassen selv. Elektrikere har frihed til at installere kassen ved enhver højde inden for dette område . Når du bygger et hjem , altid tjekke om din kommunes bygning kode indeholder instruktioner om boksen breaker højde.
Grunde

vigtigste grund til at boksen breaker skal installeres på denne højde er fordi afspærrings- håndtaget er tilgængelig for de fleste mennesker . Hvis boksen er installeret højere, ville korte mennesker ikke være i stand til at nå håndtaget , som kunne være en sikkerhedsrisiko.
Sikkerhed

Selv om det er tilladt at dække breaker boks med træ , skal låget være hængslet eller på anden måde i stand til at åbne sig. Aldrig lukke boksen breaker . Ikke blot ville lukke det være ubelejligt, når du har brug for at nulstille en afbryder , der er udløst , ville det også være farligt, fordi du ikke ville være i stand til at få adgang til kassen i tilfælde af en elektrisk kortslutning eller brand.
< br >
Location

Breaker bokse er typisk placeret i et af et par forskellige områder. Fordi de er lidt af en skamplet for byen , er de mest almindelige i områder såsom garager og kældre . I lejligheder uden garager eller kældre , der breaker bokse ofte placeret i et hjælpeprogram skab. NEC dikterer, at feltet ikke bør placeres i badeværelser eller over trin.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com