Sådan Layout Metal flighting
flighting er en smal stribe af metal, der er fremstillet i spiral eller spiralformede former. Flighting derefter monteret på en stang og anvendes i grave eller slibning snegle som dem der bruges på sneslynger , korn mejetærskere , blandere, post- hullers gravemaskiner og køjesenge foderautomater. År siden, hvis flighting på sådanne værktøjer blev ridsede eller slidte , havde en ny snegl , der skal købes . Nu, på grund af udviklingen i metal fabrikation teknologi, flighting kan udskiftes på sådanne værktøjer. En del af snegl reparation omfatter udlægning af flighting da det er knyttet til de rod.Things du har brug
Beskyttelseshandsker
Arbejde bænk
Wire klip KAYAK Svejsebrænder
Svejsere maske hoteltilbud
Vis Flere Instruktioner
1

Sæt beskyttelseshandsker på og lægge flighting ned på et arbejdsbord .
2

Brug et par wire klip til røverkøb aluminium eller plast banding holder flighting sammen .
3

Tag fat i venstre ende af flighting med din venstre hånd og få fat i den rigtige ende af flighting med din højre hånd . Drej det højre side nedad og drej den venstre side opad og træk forsigtigt de to ender hinanden. Dette vil gøre det muligt flighting at ekspandere udad i en accordian -lignende måde .
4

Sæt enden af sneglen stang gennem midten af ​​den højre side af flighting .
5

Twist stangen til højre, som det forsigtigt tvinges gennem længden af ​​flighting . Sno enderne af flighting så det kontrakter omkring stangen , som stangen gennemarbejdes .
6

Snap venstre ende af flighting i den smalle spalte på enden af ​​stangen. Snap den højre ende ind i den højre ende af akslen . Hvis disse pladser er ikke til stede på den pågældende snegl stang , placere en svejsere maske på og svejse de to ender til stangen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com