Må Færdig First Floor Stigninger Medtag Kældre
? Holde tør kælder er en af de vigtigste opgaver for en bygherre. De færdige første sal stigninger , samt toppen af fundamentet - eller kælderen - væg betragtes information kritisk konstruktion for webstedet dræning planen. De fleste bygningsreglementer definere det færdige første sal som den laveste gulvniveau , der er helt på eller over jorden. Da kælderen er under lønklasse , er kældre generelt ikke medtaget som første sal stigninger. Færdig gulv og væg

elevation af strukturen over det omgivende terræn er nøglen til den strukturelle integritet af fundamentet. Det færdige gulv elevation - angivet som FFE på tegninger - er en væsentlig reference for byggeri, især for site sortering og afløbssystemer aktiviteter, der sikrer vand vil strømme væk fra strukturen . Det færdige gulv elevation er relateret til toppen af ​​fundamentet væggen, som er sat over niveauet af gaden støder op til ejendommen .

Site Grading

forordningerne skal jorden for at hældningen væk fra fundamentet vægge , som regel på 5 procent - 6 inches falde over 10 vandrette fødder - at holde vandet væk fra fundamentet . Dette betegnes som positiv dræning. Jorden omkring strukturen er lavere end fundamentet væg eller plade -on -grade , ved en bestemt dimension , og afstrømning er rettet til overfladen eller undergrunden drænsystemer , der formidler det til en sikker udledningsstedet .


færdige gulv Elevation

færdige gulv er bygget på fundamentet væg eller plade -on -grade . Afhængig af terrænet , kan den øverste del af fundamentet væggen og FFE være tæt på den tilstødende jord , eller sæt flere meter over det, kræver trin eller en rampe til at nå indgangen til huset. Toppen af fundamentet væg er en visuel støtte til webstedet grading aktiviteter, men det færdige gulv elevation kan bruges til beregninger.
Arbejdsnedlæggelse Kældre

Skrå jord tilbyder mulighed for at skabe arbejdsnedlæggelse kældre i den lave ende af skråningen . En del af arbejdsnedlæggelse kælderen opfylder jordplanet , men afhængig af lokale regler , kan det ikke opfylder definitionen på at være en første sal , da en del er under lønklasse. Særlig opmærksomhed skal rettes mod arbejdsnedlæggelse kældre for at sikre positiv dræning. Hvor jorden fugt eller oversvømmelse er en bekymring , de fleste bygning embedsmænd foretrækker at hæve fundamentet væg og det færdige gulv elevation på sikker afstand over lønklasse.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com