Sådan Asfalt Shingle en Divided tag
Asfalt helvedesild er tagdækning af valg i de fleste huse i dag . De er lavet med en form for komposition eller glasfiber base, forseglet med asfalt og toppet med fint grus . Den mest almindelige stil er tre- fane , med en solid stribe tværs over toppen og tre sektioner eller faner på den nederste side , der ligner de enkelte helvedesild , når den anvendes . En delt tag skaber særlige udfordringer, fordi det er hovedsagelig to eller flere forbundne tagene , der kan frembyde forskellige stilarter , hvilket skaber ekstra toppe, kamme og dale. Hvert kryds eller variation i hældningen skal forsegles korrekt. Hvad du har brug
Metal blinkende , forskellige typer
tagpap
Shingle negle
Hammer
Byggeri hæftemaskine
hobbykniv
Tagdækning cement myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Installer metal blinkende og tagdækning papir eller en lignende membran i alle dele af en delt tag. Lay tagpap vandret langs alle tag linjer , overlappende lag fra toppen. Sætte en ekstra strimmel i alle dale , fordybningerne hvor to tag linjer forbinde. Fastgør tagdækning papir med en konstruktion hæftemaskine . Put blinke i toppe og højdedrag før om papir , så det er under papiret ; installere det over papiret på dale. Fastgør blinke med rullesten søm og en hammer .
2

Put blinke og papir rundt fremspring , såsom skorstene eller ventilationskanaler. Brug specialdesignede - formet blinker på ventilationskanaler og andre rør. Brug blinkende strimler bøjet ved 90 grader på skorstene , med barrierer på oversiden for at aflede vand til kanterne , så det ikke pool bag skorstenen. Nail en metalspildbakke kasket på alle kanter , hvor en taglinje afsluttes. Fastgør vandnæser under tagdækning papir på skrå tagudhæng, men over papiret på vinklede gavl rake ender.
3

Lå en forret stribe af helvedesild langs bunden af ​​alle tagkanter . Brug specielle strips , hvis fabrikanten dem eller klippe fanerne off helvedesild med en hobbykniv og installere disse helvedesild på hovedet, med den afskårne kant op på taget . Put fire søm i hver rullesten , en på hver ende og to i mellem på om fanen steder . Lad bunden af ​​rullesten overlappe drop kant smule.
4

Fold helvedesild i løbet af kamme og ind i dalene og søm dem på begge sider. Overlap højderyg og dal helvedesild , så en række fra venstre side er dækket af en rullesten fra højre, med den næste række , der har en rullesten fra højre er dækket af en fra venstre. Trim overlappende kanter på dale på omkring en 45 graders vinkel omkring 18 inches over dalen , så rullesten ikke stikker ud over toppen af ​​den næste.
5

Behandl alle højderygge og dale samme , hvor to skråtage forbinde. Seal en lige forbindelse - såsom en enkelt - skrånende tag en husmur eller en lavere gavl til en højere - startende med 90-graders blinkende ned på taget og op på siden af væggen. Sæt den blinkende løbet tagdækning papir , med en rullesten at dække kanten ned tag og sidespor at forsegle toppen af ​​inddækningen.
6

Arbejde omkring skorstene , ventilationskanaler og andre åbninger , skære helvedesild til at passe med en hobbykniv . Seal alle disse helvedesild med tagdækning cement for ekstra beskyttelse . Dæk toppe, på hver gavl eller hofte tag, med særlige cap helvedesild , hvis producenten leverer dem. Skær helvedesild i tredjedele - Brug cut -off faner , hvis de blev fjernet for en starter strimmel. Fold cap helvedesild over toppen og fastgør dem med en negl på forenden af rullesten på hver side . Overlap dem, så en rullesten dækker neglene af den tidligere hætte og segl negle på den sidste cap med tagdækning cement .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com