Om screenet indgangsparti
Den screenede våbenhuset er en af ​​de lykkeligste begreber i boligbyggeriet . Det er beregnet til nydelse og skønhed. Dens formål er at fange kølige briser og fuglene synger på en varm dag, for at ly dig fra varme sol , regn og skadedyr , for at give dig en visning af haven og dyreliv, og for at skabe en oase for en privat tilbagetog eller familie get- sammen. Det kan være det bedste sted for alle at male, læse, skrive eller sy. Fordele
p Der er mange fordele ved at have en screenet veranda i en bug- fyldt baghave . Ud over at være skadedyr fri , har du en helt ny plads til at spise , underholdende og afslappende. Det vil være køligere på verandaen , end det er uden for våbenhuset, og du vil ikke have at ærgre sig for meget om spild og husholdning. Medmindre du tæppe , kan du rydde op med en spand vand og feje af en kost. Hvad er en fantastisk måde at sende børnene udenfor og stadig have dem confiined . Hvis du ikke har en screenet veranda , kan du bygge en på et budget. Skærmet våbenhus design bøger bugne .
Størrelse
p første overveje størrelsen på den screenede veranda , hvis du tilføjer en. Hvor mange familiemedlemmer og gæster forventer du vil hænge ud her? Vil det bord og stole passer, og stadig efterlade plads til at åbne døren til gården ? Hvor vil det store, comfy stol hen? Vil du have mere eller mindre møbler eller mennesker, end du gør i din familie værelse ? Husk, at du vil have folk til at være i stand til at gå frit omkring. Hvis du ved hvad møbler, du kommer til at bruge, sætte den ud i gården, komfortabelt afstand , og derefter oprette "vægge" med snor . Foranstaltninger for at se, hvor stor din streng hus er. Med plads til otte personer komfortabelt , din veranda sandsynligvis nødt til at være så stor som 15 meter firkantet .

Overvejelser

Mest screenet indgangsparti er tilføjelsesprogrammer , og nogle af dem virkelig se det. Hvis den udvendige design af veranda ikke passer til farve, materiale og stil i dit hjem , vil det have at frygtede eftertanke look. Så sørg for at kopiere taghældning og de ​​udvendige trim detaljer i huset. Den udhæng bør matche, hvad du har nu, eller være i skala . For en ældre hjem, kan du ønsker at bygge en træ -indrammet veranda , men vær opmærksom på at det er højere vedligeholdelse end aluminium eller vinyl.
Anden overvejelse er temperaturen. Der vil være dage med ingen breeze og varm sol. Du får brug for luft bevægelse til at gøre din screenet veranda behagelig. Det er meget nemmere at planlægge for en kraftig loft fan nu end sætte en i senere . Hvis det er af høj kvalitet , vil du ikke engang høre det kører.
Effekter
p Der kan være sekundære virkninger af den måde, din screenet veranda er bygget. For én ting, vil det blokere noget af det naturlige lys , der nu strømmer ind i rummet bag våbenhuset , hvilket gør det mørkere end den er nu. For at undgå for meget mørke, tilføje ovenlys på verandaen og måske endda tilføje mere kunstig belysning inde .
Undlad at blokere visningen af ​​din baghave. Hold væggene højt nok, så tag ikke overhæng og tilslører visningen af ​​denne smukke træ. Støtte bjælker og indramning omkring screening kan blokere lyset , også, så giver mulighed for det.
Forebyggelse /Solution

Undgå elektriske problemer ved at planlægge for nok stikkontakter . Du ønsker måske at have lamper, et stereoanlæg eller et fjernsyn på verandaen , og du bør undgå forlængerledninger. På grund af muligheden for at fugtighed, de er farlige . Eller ved nærmere eftertanke , forlader TV inde . Våbenhuset skal være en flugt.
At forebygge problemer med gulve, sørg for at det er vejrbestandig. Det kan ikke blive udsat for meget sollys på grund af taget, men ordet får våde fra nedbør . Desuden kan små bugs kommer op gennem revner i gulvet . For at undgå , at udvide screening hele vejen til jorden. Heldigvis er der nye gulvmaterialer i en bred vifte af stilarter , der tilbyder større Vejrbeskyttelse end nogensinde.
Time Frame

Det vil tage nogle planlægning tid, før du kan starte din våbenhus. Du skal bruge en byggetilladelse og korrekt zoneinddeling clearance. En ekspert siger opbygge den gennemsnitlige screenet veranda tager ca 160 mand /kvinde timers tid . Selvfølgelig er der mange byggevirksomheder , der vil få jobbet gjort meget hurtigere - som regel inden for en måned - men du vil betale meget mere for at
hoteltilbud .

Hus Have © have.989214.com