Sådan beskytter din veranda Indlæg fra råd
rådnende træ veranda indlæg kan stave problemer. Hvis rot skaden er alvorlig, kan stillingerne ikke være strukturelt lyd, som kan kompromittere din og din families sikkerhed. Afhængig af hvor slemt skaden er , er du nødt til enten at udskifte de stillinger, eller reparere dem. Begge opgaver vil unødigt koste dig penge . Det er derfor, det er vigtigt at beskytte våbenhus stillinger , så de ikke rådner for levetiden af ​​dit hjem. Tiden til at beskytte træstolper på en veranda er før , under og efter de har været installed.Things du har brug
Drop klude hoteltilbud savbukke
Olie - eller alkyd - baserede primer
Pensler < br > Olie - eller alkyd - baserede udvendige maling myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Opbevar Træstolperne i et køligt, tørt område, der er ventileret godt. Lagerområdet skal være fuldstændig beskyttet mod elementerne.
2

Fastsætte drop klude for at beskytte arbejdsområdet. Opsætning savbukke . Flyt indlæg til savbukke , så du kan arbejde på dem .
3

male hele overfladen af de stillinger træ med mindst et lag af olie - eller alkyd - baserede primer. Brug en pensel til at prime de øverste og nederste ender af stolperne også. Lad primeren tørre.
4

Påfør to lag af en olie - eller alkyd - baserede udvendige maling over primer. Igen , skal du bruge en pensel til at anvende maling . Lad det første lag maling tørre , før du anvender en anden frakke.
5.

Installer træ veranda indlæg ved at følge producentens anvisninger .
6

Paint stillingerne med en ekstra lag olie - eller alkyd - baserede udvendige maling .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com