Sådan Gør din egen 3D Theater
Som film stiger og teknologien bliver billigere , har mange boligejere valgt at investere i et 3D- hjemmebiograf og give afkald biografen helt. Med denne tendens , er mange virksomheder, der tilbyder en bred vifte af accouterments at hjælpe med at tilpasse en ubrugt plads i et dramatisk teater rum . Et teater værelse kan variere i pris og er meget mere end bare et værelse med et stort fjernsyn. 3D-teknologier også varierer i pris og nogle kræver dyre briller for alle, der ønsker at watch.Things du har brug hoteltilbud Ubrugt rum eller et rum til at afsætte til et teater
3D- projektor
Screen
Rack mount til komponenter
Power conditioner
Surround sound højttalersystem (5.1 eller bedre)
Surround sound forstærker og processor
Blu- ray disc afspiller
kabler og ledninger
Seating
< br > Vis Flere Instruktioner
Theater installation
1

gøre rummet så mørk som muligt i dagtimerne ved at installere gardiner i vinduerne. Male også Værelset en mørk nuance til at hjælpe med refleksioner. Hvis rummet ikke er tæppebelagt , kan tæpper hjælpe med lydrefleksion problemer, og også gøre en mere behageligt sted for gæsterne at se en film.
2

Forskning placeringen af ​​komponenter til dit teater i henhold til dine rummets størrelse og layout. Design en plan for , hvor alt vil blive placeret.
3

Kør nødvendige kabler og ledninger gennem væggene i henhold til den køreplan. Reparation vægge til en ren finish. Installer rack og rack -komponenter ; forstærker , processor, magt balsam og Blu -ray disc -afspilleren.
4

Installer en skærm på passende væg. Dette kan være et stof skærm eller kan males på væggen. Installer en 3D- projektor med et loft eller vægmontering , afhængig af afstand fra skærmen . Tilslut relevante kabler til rack-monteret gear. Sørg for, at en 3D- kilde er til rådighed til at drage fordel af 3D- projektor .
5

Installér højttalerne i deres udpegede steder og forbinde ledninger.
6

Installer siddepladser.

7

Test hjemmebiograf komponenter.

Hus Have © have.989214.com