Sådan Tilslut en Reliance Transfer Switch til en Sub - panel
En kraftoverførsel switch (PTS ) styrer en nødsituation power backup forsyning , og er tilsluttet til et hjem elektriske service eller sub- panel. I tilfælde af strømafbrydelse fra det lokale elselskab , kan en backup generator levere strøm gennem kontakten. Den Kraften fordeles automatisk til hjemmets eksisterende kredsløb. PTS er forbundet til hjemmets service på breaker panel , eller sub- panel , så det er let tilgængelig i tilfælde af en nødsituation. Hvad du har brug
Reliance kraftoverførsel switch, herunder installation kit.
Gul wire-stik (wire nødder )
fladt hoved og Phillips skruetrækkere
Knockout hul kabeltilslutningsstykket
Afisoleringstang
Akku boremaskine med diverse bor, og driver bits
1 1/4-inch alle formål grovgevind skruer
Flashlight
Vis Flere Instruktioner
1

Identificer en placering inden for 18 inches fra hjemmets sub- panel for afbryder overførslen. Monter overførsel skifte til væggen ved siden af ​​den eksisterende belastning center ved hjælp af de all -purpose skruer. Sørg for, at boksen er monteret i trælægter , og ikke blot skruet til gipsvæg.
2

Sluk for strømmen i belastningen centrum, og fjern derefter dækslet fra forsiden af ​​den sub- panel , eller breaker kassen. Aldrig arbejde på et hjem el-forsyning , eller på en individuel kredsløb , når den nuværende er stadig tændt.
3

Fjern et knockout på bunden af panelet , og tilslut ledning pisk der fører fra transfer switch til dette hul. Skru kablet montering i hullet, og sæt ledningerne i lastmidten gennem knockout hul. Fastgør stålpiskeren fra afbryder overførslen i beslaget ved at stramme skruerne på montering rundt om kablet .
4

Identificer de kredsløb , du ønsker til magten gennem afbryder overførslen. I tilfælde af en uventet strømsvigt , bør en nødgenerator magten centrale kredsløb , såsom hjemmets ovn , apparater, væsentlig belysning osv. Strømmen leveres via afbryder overførslen vil sandsynligvis ikke strøm til hele hjemmet , medmindre du køber en hel hjem generator og overførsel skifte stand til at levere den strømstyrke nødvendig for at køre hele dit hjem .
5.

Undersøg ledningerne indsat i lastmidten der stammer fra kontakten overførslen. Forbind den grønne jord ledning fra kontakten overførslen til jordkabelskoen i breaker panel. Tilslut alle de hvide , neutrale ledninger fra afbryder overførslen til aluminium neutral lug bar i lastmidten .
6

Pick et kredsløb , som du ønsker at strøm fra kontakten overførslen. Tag den sorte ledning fra breaker der styrer dette kredsløb . De røde og sorte ledninger , der fører fra Reliance transfer switch er bundtet sammen i par , som fører til en individuel afbryder i afbryder overførslen. Identificer en af ​​de kredsløb wire bundter. Pick et bundt , der forbinder til en afbryder i afbryder overførslen som er den samme rating som breaker i hjemmets belastning center. For eksempel, hvis kredsløbet er sluttet til en 20 amp afbryder i hjemmet , så sørg for at bruge den samme kreditvurderede breaker i kontakt overførslen.
7.

Tilslut den røde ledning fra transfer switch kredsløb til breaker i hjemmets belastning center. Tilslut den sorte ledning fra overførsel skifte kredsløb til wiren dig fjernet fra hjemmets afbryder. Sno de to ledninger sammen og derefter tilslutte dem med en gul ledning møtrik . Skub disse ledninger ind i den hovedafbryder .
8

Fortsæt med at flytte de enkelte centrale kredsløb til at skifte overførslen. Mærk hvert kredsløb om overførsel , når tilslutningerne er udført . Monter dækslet tilbage på hjemmets vigtigste breaker panel , når alle tilslutninger er fuldført .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com