Sådan Hæld en Buttress Wall
støttepiller er konstruktioner , der er designet og placeret til at give vægge mere stabilitet , støtte og styrke dem . Tidligere blev de fremstillet af træ og sten , men i dag beton kan anvendes. En støbt beton afstive er hovedsageligt en fod til væggen - som skal beton hældes ind i et hul , kan den ikke stå op som en lodret struktur - som installeres ofte i områder, hvor nedsynkning kan være et problem . Ting du skal
Målebånd
kridt eller maling
Building planer
Shovel
pickax
træpæle Salg Wooden planker
Skruer
Bor hoteltilbud armeringsjern
Beton
cement mixer
Trillebør
Vis Flere Instruktioner
1

Mark området til afstive med kridt eller maling, afhængigt af den overflade, du er kommer til at skære ind . Der henvises til byggeplanerne for foretrukne dimensioner.
2

grave ud stræbepille området. Brug en skovl og hakke efter behov. Dybden vil blive bestemt af byggeplanerne , som i hvor langt fundamentet går ned.
Salg 3

Place træpæle ind i stræbepille hul. De bør placeres regelmæssigt hele gravede område på afstande , der vil give dig mulighed for at fastgøre træplanker til dem, og omkring to tredjedele dybden af ​​gravede område.
4

Skru træplanker til indsatserne
5

Lay armeringsjern - . et gitter af armeringsstål stænger - ind i fod efter de specs i fundamentet planer oven på plankerne . Denne struktur vil give integritet til afstive , giver det mere trækstyrke, sikre, at den holder sin form og er ikke i sig selv tilbøjelig til nedsynkning.
6

Bland beton i blanderen . Cementen emballage vil give dig specifikke instruktioner .
7.

Overfør beton fra cement mixer til en trillebør . Hæld fra trillebøren ind i området for afstive , arbejder fra den ene ende af strukturen til den anden.
8

Brug en skovl til at udjævne beton og sprede det over hele området .

Hus Have © have.989214.com