# >> Hus Have >  >> Building & Remodeling >> gulve >>
Sådan Marbleize og Seal en kælder betongulv
Konvertering af en kælder i en hule , ekstra soveværelse , lejlighed eller media center er et komplekst projekt . En overvejelse er gulvet. Hvis kælderen har et betongulv , kan du dække det med laminat, fliser eller tæppe. Hvis budgettet er en overvejelse , eller hvis du leder efter en fornemme udseende til at matche resten af ​​dit hjem, kan en faux- malet marmor gulv være en overkommelig option.Things du har brug
Broom
Dustpan < br > Mop
Bucket
trinatriumphosphat
Rags
3-tommer malerens tape
Primer egnet til beton
roller
3/8-inch malerrulle dækning
Painter pole
Latex maling til beton , æggeskal finish
bambuspind
Lille pensel
Akryl maling , mørk brun og rå og gul umbra
2 - og 4 -tommer pensler
klar glasur < br > Vådaftørrer
Polyurethan til gulve , satineret myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fej alt støv og snavs op . Bland en opløsning af TSP og vand, og derefter tørre betonen, skrubbe at fjerne alle pletter , fedt pletter og jord - i snavs. Skyl med rent vand og tør op med gamle klude . Lad det tørre helt.
2

maske omkring fodlister med 3-tommer -dækkende malers tape.
3

Påfør to tynde lag af beton primer , ved hjælp af 3/8-inch rulle på en pæl . Lad tørre mellem frakker i overensstemmelse med producentens anvisninger.
4

male hele gulvet med base coat , som er den primære farve i din faux marmor gulv . For eksempel, hvis du har valgt en Carrara-marmor finish male hele gulvet med en æggeskal finish off-white latex maling. Lad gulvet tørre natten over eller mindst otte timer.
5

Tape en lille pensel eller skum børste til en bambuspind . Dette giver dig mulighed for at stå , mens male marmor vener på gulvet.
6

Bland lige dele rå umbra og mørkebrune akrylmaling . Fugt spidsen af malerpenslen i vand , og derefter trække det gennem malingsblandingen . Begynd i et hjørne af rummet og trækker lange, uregelmæssige linjer diagonalt på gulvet. Rul penslen , mens du arbejder , så linjerne er tilfældigt tyndere og bredere.
7.

Tilføj crisscrossing tynde linjer på tværs af de større vener , indtil gulvet er dækket med grå -sorte linjer.
8.

Fjern den lille børste fra polen og erstatte med en 2- tommer-dækkende pensel . Bland lige dele af glasur og gul umbra . Hurtigt børste striber af den fortyndede maling på tværs af årerne . Hvis farven virker for mørkt , tilføje mere glasur.
9.

Børst en 4-tommer -dækkende tør børste over den fugtige maling. Let børste de gyldne striber i samme retning som den oprindelige diagonalt mønster af årer.
10

Bland en glasur af 1 del hvid maling og 3 dele klar glasur . Dyp en svamp moppe i hvid glasur og tør over hele gulvet , igen i retning af diagonalen marmorering . Brug en klud til skamplet og fjerne overskydende glasur eller tilføje flere glasur efter behov. Når finishen er tilfredsstillende , lad det tørre helt i overensstemmelse med producentens anvisninger.
11

Påfør 05:56 frakker af satineret polyurethan sealer til gulve . Lad polyurethan tørre mellem frakker i overensstemmelse med producentens anvisninger eller mindst otte timer.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com