Flydende Gulvbrædderne vs Solid Gulvbrædder
Installation af et trægulv bruges til at betyde sømning hårdttræ planker, én efter én , til et undergulv eller bjælkelaget . Mens denne mulighed er stadig tilgængelig, og massive trægulve er stadig standard i høj kvalitet trægulve, i dag er det muligt at have udseendet af massivt træ , men med den bekvemmelighed af flydende gulv -teknologi. Også kaldet manipuleret planker eller laminerede brædder , kan flydende gulvbrædder installeres i områder, hvor det ikke er tilrådeligt at installere massivt træ. Flydende gulv Funktioner

Flydende gulve , såkaldte fordi gulvet ikke tillægger undergulvet giver boligejer fleksibilitet i valget af træsort og farve. Hver flydende gulv planke har en lamineret fiber base, der modstår fugt bedre end gør massivt træ , hvilket gør flydende gulve et bedre valg for installation under lønklasse eller i rum med høj luftfugtighed . Overfladen af ​​plankerne har ægte træ , så gulvet har en autentisk træ udseende og appel . Fordi ægte træ lag er meget tyndt , snesevis af eksotiske træsorter , som f.eks brasiliansk kirsebær , tropisk teak eller Santos mahogni , fås til priser langt mere overkommelige end de ville være i massivt træ.
fast gulv Features

fast gulv planker ofte kommer i tilfældige længder , fordi træerne bruges til at høste bestyrelser ikke er af samme størrelse. Massivt træ planker er mere tilbøjelige til at bevæge sig , end der er manipuleret planker , hævelse , når de udsættes for fugt og kontrakter , når de udsættes for meget tørre forhold. For at reducere denne effekt , hårdttræ - gulvbelægning installatører anbefaler at bringe træ planker ind i rummet , hvor du vil installere dem mindst to uger før installationen. Det giver træet en chance for at akklimatisere sig til rummets miljø.
Installation

Begge typer af gulvplanker har tungen - og not installation, men flydende gulve er mere egnet til gør- det-selv , fordi ingen søm eller skruer er nødvendige. Massive gulve kræver vinklet sømning gennem tungen af planken i gulvet tværbjælke , der ligger under undergulvet. Massive planker installere mere end et lag af filt eller harpiks papir. Flydende gulve installere over en dampspærre af polyethylen film eller en lignende fugt -resistent liner .

Overvejelser

fast gulv planker typisk koste mere end flydende gulvplanker , og prisen på arbejdskraft til at installere massivt træ er højere end hvad der kræves til flydende gulv installation. Mens flydende gulvplanker kommer i en bred vifte af overflade muligheder , Ulempen er, at de fleste flydende gulv planker ikke kan marmorsokkel . Undtagelsen er et relativt dyrt hårdttræ manipuleret planke , der indeholder et tykt lag af overfladen træ, der tillader boligejer til let refinish gulvene en gang eller to gange.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com