# >> Hus Have >  >> Building & Remodeling >> gulve >>
Montering trappetrin
vinyl eller gummi trappetrin er materialer, der overholder de trappetrin dine skridt - den del af den trappe , du træder på . De er afgørende , når der er en høj risiko for at glide og falde , såsom i entryways eller udendørs, når trinene bliver vådt. Slidbaner giver ekstra trækkraft og tage skridt sikrere at gå på. Slidbaner også hjælpe med at beskytte trin fra overdreven slid og er holdbare, trods høje traffic.Things du har brug
slidbaner
Utility kniv
Kontakt cement
Roller myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner < br >
1

Rengør trinene helt. Sweep , støv, vaske og tørre dem helt, før du fortsætter.
2

Mål bredden og slidbanen ( længden fra bagsiden af ​​trin til forsiden ) i trin, og skær hver slidbane med et hjælpeprogram kniv.
3

Skær slidbanen et par inches mindre end bredden af trappen , så du kan efterlade en lidt plads på hver side . Antag , som et eksempel, at trappe måler 36 inches lang , og du vil hver slidbane til at måle 30 inches , efterlader 6 inches i alt . Divider dette tal med 2 for at bestemme, hvor meget plads til at forlade på hver side . I tilfælde af eksempelvis gøre et mærke 3 inches fra hver kant af trappen .
4

Test slidbanen på trappen , mens det er tørt for at sikre, at den opfylder dine specifikationer for størrelse . Foretag de nødvendige justeringer af hver slidbane og skæres til.
5

Spread kontakt cement langs bunden af ​​hvert trappetrin og tryk fast ned på hvert trin fra front til bag .
6

rulle fra side til side og frem og tilbage med en rulle for at sikre slidbanen er trykket helt ned på trin , fjerne eventuelle luftlommer .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com