Bruger til Old brændeovne
Brændeovne var engang standarden for både boligopvarmning og kog top overflader , men mange gamle brændeovne er manglende dele eller usikre til at blive brugt til indendørs brænding. Før du kaster ud din gamle brændeovn, overveje nyorientering det til et dekorativt stykke til dit hjem interiør eller en funktionel udendørs komfur. Smoker
p Hvis du er den type person, der elsker grill, overveje at ændre din gamle brændeovn i en baggård ryger. Turning en brændeovn i en ryger kræver en vis viden om bygning; afhængigt af den nøjagtige udformning af din brændeovn og din ønskede endelige udseende , kan du nødt til at konstruere en brandsikker kabinet på toppen af ​​ovnen til at hænge dit kød . En anden mulighed er at bruge brændeovnen som rygeren boksen og vedhæfte et afsnit af metalrør enten fra toppen eller siden rør af brændeovnen ind i et separat rum til at ryge ; en isoleret metal skraldespand med en vedhæftet fil port til røret er stor nok til at ryge flere hele stativer af mødes.
Planter Box

Selv en brændeovn, der er rustent , eller beskadiget kan blive omdannet til en dekorativ og nyttig plantageejer . Hvis maven af ​​ovnen har en solid bund , skygge -elskende planter og blomster plantet direkte ind i ovnen tilføje farve til en ellers mørk stykke indretning. Nogle brændeovne kan adskilles i øverste og nederste afsnit , så hvis du foretrækker en åben -top plantageejer blot fjerne den øverste del af dit plantageejer . Hvis brændkammeret , hvis din brændeovn er rustent ud og uegnet til planter , line flere container gryder langs toppen af ​​ovnen i stedet .
Udendørs Fire Pit

Hvis skaden til din gamle brændeovn i vid udstrækning er isoleret til oversiden af ​​din brændeovn, fjerne det øverste stadig efterlader et nyttigt stykke udstyr. Overfør ovnen udendørs til din terrasse , og du har en åben ild pit for udendørs underholdende. Ildsteder er særligt effektive muligheder til din brændeovn , hvis den er udstyret med dekorative bøjede ben.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com