Midten af ​​rummet Pejs Idéer
Når du designer en pejs, kan du antage, at du er nødt til at placere struktur mod en væg. Men hvis du ønsker at gøre en dramatisk erklæring , at placere en pejs i midten af et rum åbner op for en bred vifte af design possibilities.There er mange slags pejse , der er attraktive muligheder for midt i et rum , så overvej den overordnede stil af rummet og de ​​funktioner, du foretrækker at finde den bedst egnet til dit hjem. Dobbeltsidet pejs

dobbeltsidet pejs kan være den mest alsidige design løsning for midt i et rum . Som navnet antyder, er denne type pejs er åben på to sider, så ilden er synligt på begge sider af strukturen. Det giver også mulighed for at oprette et opholdsområde på begge sider af pejsen for at maksimere plads i rummet . Nogle dobbeltsidede pejse har et traditionelt udseende og har en mursten eller træ mantel , men der er også mange moderne designs til rådighed, såsom et glas-lukket pejs. Et glas -lukkede design kan tilbyde 360 - graders udsigt over ilden afhængigt af designet , så det kan gøre en dramatisk redegørelse.
Sving pejs
p Hvis du foretrækker en mere fleksibel pejs design for centrum af dit rum, kan en drejelig pejs være den ideelle løsning . Denne stil giver dig mulighed for at slå din pejs , så du kan ændre den retning, det står over for og kontrollere de områder af rummet , som er varmet . Det er normalt bærbar så godt, hvilket betyder at du nemt kan flytte det, hvis du redesign rummet. Typisk kan en drejelig pejs dreje 360 grader, så den kan klare alle sider af rummet . Det er normalt har et moderne design , så det kan ikke være det bedste match for en mere traditionelt indrettede rum.
Loftmonterede Pejs

For at undgå at placere en store, tunge struktur i midten af ​​dit værelse , skal du installere en loftmonteret pejs. Ligesom en drejelig model , er det som regel har et moderne design , der er udstyret med en kugle eller oval form . Nogle loftsmonterede pejse har også en drejelig mekanisme, så du kan justere deres direction.They er typisk lavet af metal, såsom stål og kommer i mange forskellige størrelser . Du kan tilpasse, hvordan lav din pejs hænger i midten af ​​dit værelse, så det rammer lige over jordniveau eller lidt højere for et mere unikt look.
Linear Burner pejs

for en virkelig iøjnefaldende udseende , kan en lineær brænder pejs være den bedste pasform for centrum af dit værelse. I modsætning til en traditionel pejs , er denne stil ikke har et kabinet , så ilden simpelthen brænder op fra en rock -dækket basis . Det kan tilbyde 360 graders udsigt i hele rummet og kan tilpasses, så den grundstruktur måler enhver længde , du vælger. En lineær brænder pejs normalt passer moderne indretning, men det kan også være designet til at have en mere rustik føler , da det har en åben lejrbål -lignende look.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com