# >> Hus Have >  >> Building & Remodeling >> pejse >>
Varmeisolering Kvaliteter af Fire Brick
Fire mursten er en fælles bygning , der anvendes i konstruktionen af ​​pejs og indvendig beklædning af ovne . Denne type af mursten anvendes, fordi det har isolerende egenskaber , såvel som evnen til at lagre varme. Da de materialeegenskaber af mursten er så forskellige fra mørtel og regelmæssig mursten, er ild mursten normalt installeret til at være uafhængig af den regelmæssige murværk konstruktion. Måling Heat Retention of Fire Brick
Fire mursten holder varmen i brændkammeret .

Mål for varmeisolering af et materiale er sammensat af flere forskellige egenskaber, som er vurderet separat . Den termiske ledningsevne, varmekapacitet og densitet alle bidrager til værdien af ​​varmen af et materiale. Summen af ​​disse egenskaber er den energi tæthed af materialet .
Varmeledningsevne Fire Brick

Fire mursten anvendes typisk som et isolerende materiale . Alligevel almindelige tætte brand mursten har en forholdsvis høj varmeledningsevne . Varmeledningsevne tætte ild mursten bruges til at line pejse er 1,40 watt per meter Kelvin (W /(m * K) ) . Der er low density ildfaste sten , der anvendes til linje områder uden virkning , såsom ovne. Disse ildfaste sten , der består af en silica keramik, har en varmeledningsevne så lav som 0,24 W /( m * K).
Density of Fire Brick

Der er to hovedtyper af brand mursten . Den tætte type er typisk bruges til at line pejse og fireboxes til ovne , der får en masse af slid af materialer blive brændt . Lyset type mursten bruges oftest som en isolator på steder, hvor det ikke er genstand for mekanisk misbrug.

Dense ild mursten har en massefylde i forhold til vand på 2,4 , mens lys ild mursten har en relativ densitet på kun 0.60 . Da tætheden er, hvor meget et materiale vejer i forhold til andre materialer af samme størrelse , vi bruger vand som grundlag for sammenligning for alle materialer .
Heat Retention of Fire Brick
Light isolerende ildfaste sten kan anvendes til at fore denne ovn.

specifikke varme af et materiale er den mængde energi, det tager at opvarme et kilogram materiale man grader celcius målt i Kelvin. Energien måles i joule . Den mængde energi , der er lagret i brand mursten er så en funktion af tætheden af ​​mursten ganget med den specifikke varme af mursten materiale .

Et tæt brand mursten har en energitæthed på 2,52 kJ per kubikmeter per grad Kelvin [ kJ /(m3 * K] . en let brand mursten har en energitæthed på kun 0,36 kJ /(m3 * K). Til sammenligning en almindelig røde mursten har en energitæthed på 1,4 kJ /(m3 * K ) .

sammenfattende kan en tæt brand mursten butikker omkring otte gange så meget varme energi som en lys brand mursten og overføre varmen til en køligere overflade omkring fem gange hurtigere .
< br >

Hus Have © have.989214.com