# >> Hus Have >  >> Building & Remodeling >> pejse >>
Kan en Pejs Flue Har en Bend i det
? Pejs skorstene skal give tilstrømning af ilt til at støtte forbrænding og udstrømningen af ​​røg og gasser . Begge disse mål er bedst opnås ved en flue , der stiger lige op fra pejsen. Når realiteterne i dit hjem arkitektur kræver at opbygge et sving ind i din flue , forsøge at undgå enhver skråning eller forskudt på 45 grader eller mere. Effektiv udstødning af biprodukter

varmere temperaturen inde i flue , jo mere effektivt gasser udføres op og ud af huset. Derfor er det nødvendigt , pejs røgrør at være konstrueret til at maksimere interne temperaturer. Rustfrit stål , en fremragende varmeleder , er en fælles valg for røgrør og Skorstensforinger . Ler og beton er alternative muligheder. Flue design har også en indvirkning på flue effektivitet. Bøjninger , eller forskydninger i røggassen kan forsinke den stadige udstrømning af gasser. De har også interferere med tilførslen af ​​ilt gennem skorstenen til ilden .

Flue Bend Ulemper

bøjninger i pejsen flue ikke kun hindre tilgangen af ​​ilt og udstrømning af biprodukter , de kan også gøre ildsteder vanskeligere at rengøre , sod og creosot kan samle sig ved de forskudte punkter. Det er også lettere for en vedligeholdelse person eller skorstensfejer , for at se ind i skorstenen og ned til pejsen til at identificere problemer , hvis røgrøret prale ingen bøjninger. Endvidere er det dyrere at installere en skorsten , der omfatter skråninger, som bygger forskydningerne i design tager tid og ekspertise.
Acceptable Angles

Kompensationskøb indbygget i en røgkanal bør være så lavt - og så få - som muligt. Vinkler op til 30 grader er nemmere at rumme end vinkler på 45 grader. Hvis du kan opfylde dine kompensationskøbskrav ved at bygge to skråninger af 15 grader hver, så meget desto bedre .

Building Forskyd

Chimney fabrikanter typisk udgiver offset diagrammer til at give installatører der er behov for fuldstændige oplysninger om , hvor meget røret for at konstruere en forskydning på 15 eller 30 grader. Variable omfatter Skorstenslysningen og afstanden mellem skråninger du har til hensigt at skabe. Du kan kompensere for at skabe forskydninger ved at øge diameteren af ​​skorstenen. Ulempen til denne teknik er , at en bredere flue fører til en langsommere strøm af gasser fra branden .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com