Sådan Bloker en pejs for en Brændeovn
Installation af en brændeovn direkte ind i en eksisterende muret pejs er en af ​​de nemmeste udluftning konfigurationer , du kan anvende . Men du skal foretage nogle ændringer i skorstenen og pejs for sikker drift - herunder fjernelse af den eksisterende spjæld og installere et blok -off plade på sin plads , hvis du bruger en fritstående brændeovn. Hvis du installerer en pejseindsats , enheden har normalt sit eget sæt af justerbare blok -off plader. Inden du begynder selv, skal brændeovn og dens flue passe ordentligt i pejsen . Hvis du bruger en præfabrikeret metal pejs, tjek retningslinjer komfur- producenten for at sikre ovnen er forenelige med det. Hvad du har brug
Målebånd
metalplader
Hammer
Træ blok
Bor
Hole- skæreudstyret
Murværk negle
Komfur cement

Vis Flere Instruktioner
1

Sørg skorstenen er ren og udstyret til at lufte din brændeovn . Hvis skorstenen ikke var lavet til en brændeovn , skal den være foret eller dubleret med en rustfri stål , Underwriter's - laboratorium godkendt liner til toppen af ​​skorstenen.
2

Tag pejsen spjældet ved udvinding splitten holde den på plads , og løfte spjældet ud .
3

mål dimensionerne af flue , startende fra 2 inches over pejsen åbning , hvilket er hvor pejsen blok vil blive installeret . Først måler den forreste længde på tværs af åbningen . Begyndende fra den samme højde , måle bagsiden længden af ​​åbningen. Endelig måle centrale bredde af åbningen fra tilbage til forsiden
4

Tilføjelse af en tomme til hver af disse målinger , klippe en 24 - . Eller 26 -gauge stykke metalplade til størrelse. Den ekstra tomme på hver side vil fungere som en flange til fastgørelse af pladen.
5.

Shape 1- tommers flanger til 90 graders vinkler på alle sider af metalplader ved hjælp af en hammer og træ blokere for forsigtigt bøje dem i form. Opret hak i alle fire hjørner .
6

Skub block- off plade i skorstenen åbning for at se om det passer , og form som er nødvendig for en sikker pasform.
7

Placer ovnen så røgstudsen er placeret korrekt for udluftning op i skorstenen . Bestem hvor brændeovnen rørsystem vil passere igennem , som vil guide dig i at skære et hul i pladen. Markér stedet , hvor brændeovnen rørsystem vil trænge .
8

Placer et ekstra stykke rør på det sted, du har markeret , og spore omkring det. Brug et hul skæring bore tilknytning til klip cirklen ud .
9.

Placer blok -off plade i åbningen. Fastgør med murværk søm hamret gennem flangerne og ind i mørtelfuger .
10

Anvend komfur cement på sømmen hvor brændeovnen rørføring og block- off plade mødes med hinanden .


Hus Have © have.989214.com